Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

ValerianPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Moje słuchawki używam do gier, i też słuchania muzyki, tylko jest jeden problem. Włączyłem raz piosenke na Spotify, i jedna strona przestała działać, co moge zrobić? Balans chyba jest okej, ale moge sprawdzić jeszcze raz, prosiłbym o screeny jeśli chodzi o ustawienia, bo komputer mam po norwesku.

Moje słuchawki to Razer Kraken Pro.

Ps. Prosiłbym o łatwe odpowiedzi, a nie jakieś zaawansowane.

Dziękuje

49477946676030300622.png

Opublikowano

Prosiłbym o dokładniejszy opis usterki. Mianowicie, która strona nie chodzi ? Czy od razu po włączeniu muzyki jedna strona przestała działać ? Sprawdzałeś na innym źródle ? Jak z okablowaniem ?

Opublikowano

Prosiłbym o dokładniejszy opis usterki. Mianowicie, która strona nie chodzi ? Czy od razu po włączeniu muzyki jedna strona przestała działać ? Sprawdzałeś na innym źródle ? Jak z okablowaniem ?

Nie działa prawa, ale czasem jak wyginam do tyłu lewą, to prawa nagle chodzi.

49477946676030300622.png

Opublikowano

Najprawdopodobniej kable. Można próbować coś pogrzebać, może wyhaczysz usterkę, ale możesz też pogorszyć sprawę. Pewniej jest oddać do kogoś kto się tym zajmie. Słuchawki są jeszcze na gwarancji ?

Opublikowano

Najprawdopodobniej kable. Można próbować coś pogrzebać, może wyhaczysz usterkę, ale możesz też pogorszyć sprawę. Pewniej jest oddać do kogoś kto się tym zajmie. Słuchawki są jeszcze na gwarancji ?

Nie są na gwarancji

49477946676030300622.png

Opublikowano

No to zostaje ci albo robota na weekend, albo oddanie do jakiegoś serwisu. Usterka mechaniczna...

Opublikowano

Nie są na gwarancji.

49477946676030300622.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...