Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Locale

maciekferec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź, czy ten plik

5pdf.jpg

znajduje się w głównym katalogu clienta, jeśli go nie ma to skopiuj z innego clienta lub globala MT2.

@Edit/Down

Sprawdź czy w locale_pl znajduje się pliczek locale_game.txt, jeżeli nie ma to skopiuj z innego locale i tyle.

PS. locale -> pl -> locale_game.txt

Cytat

Pomogłem? kliknij "Lubię to" ;)

Opublikowano

Sprawdź, czy ten plik

5pdf.jpg

znajduje się w głównym katalogu clienta, jeśli go nie ma to skopiuj z innego clienta lub globala MT2.

Sjopiowałem i problem ten sam. Co robić???

Opublikowano

tak jak kolega w wyżej pisze wypakuj locale_pl i tam jest dokument tekstowy local_game.txt sprawdź czy jest. Jak go nie ma to skopiuj z innego clienta powinien pasować

Opublikowano

tak jak kolega w wyżej pisze wypakuj locale_pl i tam jest dokument tekstowy local_game.txt sprawdź czy jest. Jak go nie ma to skopiuj z innego clienta powinien pasować

Tak zrobiłem i nic.

Opublikowano

A czy on tam wgl byl ? Sprawdz w locale_pl.xml czy tam jest bo w tym archiverze chyba jest tak ze jak go tam nie ma to nie zczyta. A tak pozatym to tak jak up ,daj syserr

2qjdrvb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...