Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta do bankomatu PKO

GraFixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam 16 lat. Chcę wyrobić sobie kartę do bankomatu w banku PKO BP. Konto mam już od ponad 3 lat, ale karta do bankomatu nie była mi potrzebna do tej pory. Czy tą kartą do bankomatu będę mógł również płacić w sklepach, czy też będzie mi potrzebna jakaś druga karta? Dziękuję za odpowiedź ;)

Welcome back

Opublikowano

Na pewno?

@Ja mam konto internetowe, więc mogę. Chodzi mi, czy będę mógł tą kartą płacić w sklepach takich jak: lidl, macdonald,reserved, new yorker itp.

Welcome back

Opublikowano

Na pewno?

Chodzi mi, czy będę mógł tą kartą płacić w sklepach takich jak: lidl, macdonald,reserved, new yorker itp.

Oczywiście :) Karta płatnicza służy zarówno do wypłacania środków z bankomatu, jak i do bezgotówkowej płatności za zakupy.

#don't care

Opublikowano

Karta debetowa służy zarówno do korzystania z bankomatu jak i do płacenia w tradycyjnym sklepie. Można nią też płacić w sklepach internetowych. Przy podpisywaniu umowy trzeba określić dzienny limit dla takich transakcji. Podobnie klient powinien też określić dzienny limit dla transakcji bankomatowych i bezgotówkowych (sklepy), czyli ile pieniędzy dziennie może wydać kartą w ramach posiadanych na rachunku środków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...