Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka linia do mnie pasuje?

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym sie dowiedziec jaka linia domnie pasuje.
Od razu wam mowie ze lubie robic plejsy xD oraz lubie grac postaciami ktore maja fajna mechanike gry i trzeba je ogarniac.

Dodam tez ze lubie grac jako offtank lub full ofensywa.

Opublikowano

No to polecam ci mida. A co do postaci to nie wiem kim lubisz grac na srodkowej lini.

Opublikowano

Śledzę każdą twoją grę, więc wiem, że najlepszą linią dla ciebie będzie top/jungle/bot jako support.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Top/Jungla/Mid - wszedzie mozesz grać offtankami.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Z jednej strony oplaca sie miec wymainowana linie, ale z 2 strony lepiej umiec grac na 2-3 pozycjach. Sam mainuje tylko mida i widze ze czasem to nie jest dobre. Chyba ze grasz z kolega ktory ma nizsza dywizje to jestes 1st pick i zawsze mid ;) Ostatnio tak robie i nie chodze na inne linie, gorzej z kolegą :D

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Hmmm,wg. mnie jungla lub MID,ale jak lubisz grać off tank'ami to możesz robić dobre plejsy lee sin'em,a jeśli zdecydujesz się na mid'a to fizz,gragas itp .

Opublikowano

Top - Lee sin

Jungle - Lee sin

Mid - Lee sin

Support - Lee sin

i op plejsy masz co gre :)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...