Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwrot bez żetonu?

BoskiHenio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dzielni przywoływacze !
Mam do was pytanie a mianowicie:
Czy zdarzyło wam się, słyszeliście albo wiecie czy Riot może zwrócić RP za ostatnią zakupioną skórke ?
Nie chodzi o to że jest ona w przecenie, po prostu na zasadzie żetonu, czy po napisaniu do nich mogą oni przywrócić mi RP za skin 975 zakupiony 2 dni temu.
Komentujcie.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Możesz spróbować,napisz że zbliżają się święta i chcesz kupić jakieś fajne legacy skiny,ale szczerzę wątpie w to że Ci zwrócą.

Opublikowano

Możesz spróbować,napisz że zbliżają się święta i chcesz kupić jakieś fajne legacy skiny,ale szczerzę wątpie w to że Ci zwrócą.

Nie zwrócą na 100%. Zwracają tylko wtedy, kiedy dany champion dostał reworka, bądź został zmieniony jego skill, lub visual update. Możesz w takim wypadku naściemniać im, że się nie podoba, nie pasuje teraz do mojego stylu gry itd. W takich wypadkach tylko zwracają, bo zwróciłem sobie rammusa, oraz garena. Chciałem zwrócić Xeratha, bo nie pasuje do mojej rozgrywki gry, ale odpisali mi, że mam od tego żetony. Z postacią po reworku patrzą na to inaczej.. ;)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...