Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GoClever, ZTE, Lenovo - który wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam telefonu czterordzeniowego z ekanem 5 calowym. W oko wpadły mi trzy marki:

GoClever Insignia 5 - cena ok. 800zł

+ bateria 4000mAh

+dobry aparat

+Chyba to jest polski produkt, ale na pewno w Polsce można go kupić, z gwarancją w Polsce

ZTE v987 - cena ok. 750zł

+tutaj szczególych rzeczy nie znalazłem, ale dużo ludzi go chwali i na pewno śmiga bez zająknięcia.

Lenovo a830 - cena ok. 750zł

+to samo co w ZTE, chociaż tutaj dużo ludzi kupuje go w celu częstych zmian oprogramowania, softów, romów itd. czego chciałbym unikniąć

Co Wy myślicie o tych telefonach, może znacie jakieś inne marki z podobnymi parametrami? Czy w tym GoClever zdarzają się jakieś zacinki lub coś w tym stylu co mogło by go wykluczyć?

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Nie znam się za bardzo na takich markach, ale szczerze Lenovo i GoClever wydają mi się najbardziej zaufane. Bo ZTE nie ufam jakoś.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Cześć. Szukam telefonu czterordzeniowego z ekanem 5 calowym. W oko wpadły mi trzy marki:

GoClever Insignia 5 - cena ok. 800zł

+ bateria 4000mAh

+dobry aparat

+Chyba to jest polski produkt, ale na pewno w Polsce można go kupić, z gwarancją w Polsce

ZTE v987 - cena ok. 750zł

+tutaj szczególych rzeczy nie znalazłem, ale dużo ludzi go chwali i na pewno śmiga bez zająknięcia.

Lenovo a830 - cena ok. 750zł

+to samo co w ZTE, chociaż tutaj dużo ludzi kupuje go w celu częstych zmian oprogramowania, softów, romów itd. czego chciałbym unikniąć

Co Wy myślicie o tych telefonach, może znacie jakieś inne marki z podobnymi parametrami? Czy w tym GoClever zdarzają się jakieś zacinki lub coś w tym stylu co mogło by go wykluczyć?

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/7027/7542/7366/0/

W zasadzie są to identyczne modele. Procesor mają taki sam (GoClever ma wersję turbo). Ekran także. Lenovo jednak ma mniejszą rozdzielczość. Gdyby ode mnie to zależało, to wybrałbym ZTE. Osobiście bardziej mi się podoba. Co do baterii to zapewne jakaś firma oferuje baterie o większej pojemności do tego modelu, więc można dokupić.

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...