Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Celownik

KrzysieK898

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema dziś zobaczyłem na profil gościa który nagrywał bf p4f i zobaczyłem taki celownik "CELOWNIK HOLO ELITE LEGACY"

co to jest?

nie chce robic kolejnego tematu na forum więc napisze tu co kupic l85a2 czy g53

na szturmie mam aek 971 famas scar-l i m4a1

a na mechaniku pp 19 as val mp5

i jakiej postaci dac 93r na szturmie rex na snajperze deagle na medyku scater gun a na mechaniku mp 433

Opublikowano

Pierwsze slysze o takim celowniku . Kup g53 bo l8 jest lipna po nerfie a 93r daj snajperowi.

Na szturmowcu aek jest moim zdaniem najlepszym karabinem :) . M16 tez dobry

Mechanikowi polecam m5k dobrze sie nim gra niema praktycznie odrzutu ja gram tylko m5k a mam wiele broni :)

Opublikowano

O takim celowniku nigdy nie słyszałem. Co do kupna tych broni, to są słabe i lepiej już się starać kupić te z wyższych lvl, ale na mechaniku i szturmowcu masz dobre bronie więc też nie wiem czy jest sens. A 93r najbardziej opłaca się dać zwiadowcy.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Ten celownik byl dostepny w becie. Rozni sie od holo tylko nazwą. Na szturmie zostaw bo jest lepszy od l85. Na mechu jak chcesz robic prebuy na g53 to nie kupuj bo sie nie oplaca. 93r na zwiadowce ofc. Pomysl zeby dokupic nowe slot na medyka :) Teraz jest zacny pakiet z m27

Opublikowano

Ja kupiłem na mechaniku 14lv mtara :) Powiem, że jest nieco celniejszy od mp5, ale z thunderboltem pierwsze 2-3 kulki trafiają bezbłędnie, a reszta w księżyc.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ten celownik sie nic nie rozni od Holo wiec to tylko dla szpanu dla siebie bo i tak nie ma roznicy w wygladzie (cheba) :)

1.Bierz G53 bo L nie zadobra ;)

2. 93r dla snajpy :)

@up Tez bym chcial Mtar-21 lecz wydawac na PreBuy ponad 50zl?? Nie widzi mi sie xD

Piteraskwiat.png

Opublikowano

a można gdzieś sprawdzić czy broń dostała nerfa ?

Ten celownik byl dostepny w becie. Rozni sie od holo tylko nazwą. Na szturmie zostaw bo jest lepszy od l85. Na mechu jak chcesz robic prebuy na g53 to nie kupuj bo sie nie oplaca. 93r na zwiadowce ofc. Pomysl zeby dokupic nowe slot na medyka :) Teraz jest zacny pakiet z m27

na medyku juz dawno zakupiłem m27 iar mam tez pechenega i m60

Pierwsze slysze o takim celowniku . Kup g53 bo l8 jest lipna po nerfie a 93r daj snajperowi.

Na szturmowcu aek jest moim zdaniem najlepszym karabinem :) . M16 tez dobry

Mechanikowi polecam m5k dobrze sie nim gra niema praktycznie odrzutu ja gram tylko m5k a mam wiele broni :)

hmmm pomyśle może kupie m5k zamiast g53

Opublikowano

miałem cie poprosić o passy do konta i przetestować tę broń ale po 1 nie znasz mnie :/ po 2 i tak bym ci nie ukradł bo nie chce ale nawet jak bym chciał to i tak musze znać passy na e mial itp , wiec lipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...