Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 1500/2000

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuje jakiegoś w miarę dobrego laptopa za maximum 2k chodzi mi o laptopy w takich sklepach jak MediaMarkt, Saturn itd ponieważ w internecie nie będe kupował z przyczyn osobistych, pozdrawiam xD

Opublikowano

Ta Toshiba to chyba najlepszy wybór w tym budżecie i sklepie.

I do tego bonusowo można na niej smażyć jajecznicę, także trzeba się z tym liczyć. Wziąłbym obowiązkowo podstawkę chłodzącą.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

I do tego bonusowo można na niej smażyć jajecznicę, także trzeba się z tym liczyć. Wziąłbym obowiązkowo podstawkę chłodzącą.

Co spali mi sie ? xD

@EDIT: I jeszcze pytanie czy na tej toshibie w coś fajnego pogram ? :P

@EDIT2: Bo teraz też mam starą, starą toshibe i mam podkladke i nie chlodzaca i jak kupie tego nowego lapka to kazdy tak szybko robi sie goracy do kazdego obowiazkowo podkladka chlodzaca?

Opublikowano

Co spali mi sie ? xD

@EDIT: I jeszcze pytanie czy na tej toshibie w coś fajnego pogram ? :P

COD: Ghosts na low, Fifa 14 na ultra, GRID 2 na med, Bioshock low, Tomb Raider low-med, Dead Space 3 med-high, Far Cry 3 low, Dishonored high, Sleeping Dogs low, Skyrim low itp. Możesz sprawdzić:

http://www.notebookcheck.pl/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89902.0.html

@EDIT2: Bo teraz też mam starą, starą toshibe i mam podkladke i nie chlodzaca i jak kupie tego nowego lapka to kazdy tak szybko robi sie goracy do kazdego obowiazkowo podkladka chlodzaca?

To nie jest tak, że do każdego, ale uprzedzam, że może wystąpić taki problem. Najwyżej kupisz, gdy do tego dojdzie, bo nie ma 100% pewności ;)

Mój laptop np. się nie przegrzewa, ale i tak pracuję z podkładką cały czas.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Raczej nie. Nawet na niskich w natywnej rozdzielczości może być poniżej 45 klatek. Chcesz BF4, bierz stacjonarkę ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Raczej nie. Nawet na niskich w natywnej rozdzielczości może być poniżej 45 klatek. Chcesz BF4, bierz stacjonarkę ;)

Nie tylko tak sie pytam :P nie jestem jakims maniakiem gier ze musze grac w bf4 :D jest taki komentarz pod lapkiem 'bf 4 na medium' co to znaczy, bo troche zielony jestem? xD

Opublikowano

Gdzie tak napisali? Oznacza to, że pójdzie na średnich ustawieniach graficznych (z ang. średnie - "medium", wyskokie - "high", niskie - "low"... a ultra to wiadomo :D), ale w przypadku tego laptopa i budżetu na średnie nie ma co liczyć.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Gdzie tak napisali? Oznacza to, że pójdzie na średnich ustawieniach graficznych (z ang. średnie - "medium", wyskokie - "high", niskie - "low"... a ultra to wiadomo :D), ale w przypadku tego laptopa i budżetu na średnie nie ma co liczyć.

No napisali tak

http://screenshooter.net/9897300/sacvlcv 

tutaj.

Opublikowano

Może w 30 fps.

Czyli bd ostro klatkowac? chociaz na nizszych tez nie pogram? i takie pytanko jeszcze nie ma lepszego laptopa w tym budżecie?

@EDIT: Sory za takie pytania ale naprawde jestem zielony. xD

Opublikowano

Nie tylko tak sie pytam :P nie jestem jakims maniakiem gier ze musze grac w bf4 :D jest taki komentarz pod lapkiem 'bf 4 na medium' co to znaczy, bo troche zielony jestem? xD

Niemożliwe i koniec. Czyli jednak chcesz grać w to w dość wymagający tytuł... Lenovo Y580 to minimum do gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...