Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fizz penta.

TataMadzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta Fizz op champion beka.

Podejsc do creepow nie moze taka annie go jedzie. Polega tylko na lichbanie..

Bez niego bylby gownem

Penta wow wow gj normal wow gj

Opublikowano

@up no masz racje fizz to gowno dlatego do ostatnich promo LCS był 90% banem na high elo, ah gold 5

nie byl 90% banowany, jak zostanie outplayed na midzie to potem ma ciezko bo musi sie wyfarmic zreszta po ostatnim nerfie nie jest juz taki silny i nie zjada adc/apc tak szybko jak kiedys

zresztą on jest dobry jak ma 3/4 itemy wtedy na bursta kazdego zje z papierów

Opublikowano

Ta Fizz op champion beka.

Podejsc do creepow nie moze taka annie go jedzie. Polega tylko na lichbanie..

Bez niego bylby gownem

Penta wow wow gj normal wow gj

ale pierdzielisz bez sensu ;d

zhonya to podstawa.

dsa

Opublikowano

nie byl 90% banowany, jak zostanie outplayed na midzie to potem ma ciezko bo musi sie wyfarmic zreszta po ostatnim nerfie nie jest juz taki silny i nie zjada adc/apc tak szybko jak kiedys

Kurwa pojebany jestes? chyba gram rankedy to wiem ze byl w 90% banowany jak nie poszedl ban to placz jak pickneli.

stul pysk i wyjdz z brazu

Nidzgor_eune_16_3_logo.png

Opublikowano

Fizza wystarczy skontrowac I juz nic nie zrobi bo on potrzebuje feeda, jak sie nie sfeeduje to bedzie gownem wystarczy wziac jakiegos swaina czy lissandre a na come backa bedzie mial ciezko, zoutfarmiony I odciety od killi nie ma szans zeby wrocic do gry tak jak np kha zix

Gj z penty chociaz szkoda ze normal

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

100% prawdy.

fizz jest zerem jak sie mu nie da dojsc do lichbane do 10 minuty jak tak jest ciezej je go byle jaka postac. nie moze podejsc do cs przed nerfem byl banowany w 50% meczach a teraz jest banowany w 20 %?;)

sydno_eune_13_3_logo.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fizz bardzo dobra postac na mid ale widzialem jak koles wymaital nim na jungli

Serwer PvP Nasze ip: Mc-team.pl:25566

Serwer SkyBlock Nasze ip: Mc-team.pl:25567

Serwer Survival+Frakcje Nasze ip: Mc-team.pl

Opublikowano

Kurwa pojebany jestes? chyba gram rankedy to wiem ze byl w 90% banowany jak nie poszedl ban to placz jak pickneli.

stul pysk i wyjdz z brazu 

co z tego, że grasz rankedy jak jesteś cwelem który nie umie zkontrować fizza na linii? lol wystarczy mu nie dać dojść do minionów, złozyć trochę resistów i i tak cie nie zburstuje po 6 do 11, fizz bez feeda i bez cs = gówno

potrzebne mu conajmniej 3 itemy żeby zjadac przeciwnego adc/apc na combo

@mówi koleś który nigdy nie zrobił penty na rankedzie i mi zdjęcie soraki na avatarze

Opublikowano

Dziwie się gdy ja wstawiłem pente yasuo to każdy mnie wyzywał od gówien itd. A tutaj koleś zagrał fizzem i jest bogiem. A tak to gz penty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...