Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamer Mod Pandoramt2

Winged4Everr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś złożyłem nowego kompa itp itd ... do rzeczy posiadam windowsa 7 zainstalowałem Pandore oraz moda 2012 wypakowałem moda do pandory odpalam i problem :' the dynamic link library 'msvcr90.dll' could not be found ': pomocy za pomoc lecą ++++++++++++++

kom44ndo6_eune_24_4_logo.png

Opublikowano

Nie znam sie za bardzo na tych plikach, dopiero co kompa poskładałem można prosic o instrukcję :) ?

To jak nie ogarniasz, to sciagnij ten program, z tamtej strony i tam bedziesz mial " znajdz brakujacy plik czy znajdz .dll " Cos takiego.

I tam wpisujesz nazwe pliku i on Ci instaluje go sam :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dobra pobieram z tej strony co są 2 linki pobieram 1 i mam 2 pliczki co z nimi zrobic ? ._. a do tego jak je pobrałem powstał nowy problem

Microsoft Visual C++ Runtime Liblary

RR6034
An application has made an attempt to load the C runtime liblary incorrectly
Please contact the application's support team for more information

;_;

kom44ndo6_eune_24_4_logo.png

Opublikowano

Dobra pobieram z tej strony co są 2 linki pobieram 1 i mam 2 pliczki co z nimi zrobic ? ._. a do tego jak je pobrałem powstał nowy problem

Microsoft Visual C++ Runtime Liblary

RR6034

An application has made an attempt to load the C runtime liblary incorrectly

Please contact the application's support team for more information

;_;

No sciagnij wersje free i zainstaluj ja. Pozniej jest tam opcja do szukania plikow, znajduje tobie plik i klikasz zainstaluj. Trudne ? Nie sondze

Jak zainstalujesz i odpalisz fixera to zaczeni tobie szukac bledow, to przerwij to, zatrzymaj i w tedy znajdz opcje do szukania.

Co do C++ sciagnij ze strony microsofta C++ i zainstaluj najnowszy, powinien Ci zaktualizowac do najnowszej wersji

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...