Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Głosowanie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zrobić głosowanie na serwerze na nowy spawn. Szukam pluginu, dzięki któremu mógłbym zorganizować takowe głosowanie.

np. Głosowanie typu "Czy chcecie nowy spawn"? Do wyboru odpowiedź 'tak' lub 'nie'. Załóżmy, że po wpisaniu komendy /vote wyświetli nam się pytanie, po czym wpisując jedną z odpowiedzi dołączymy do głosowania.

Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem, po prostu chciałbym, aby na serwerze liczył się głos graczy.

Wiem, dużo razy użyłem "głosowanie", lecz nie znam za dużo synonimów do danego słowa :D.

Opublikowano

Miałem trochę czasu więc przygotowałem ci prawie gotowe:

spawn:
Description: 'Czy ma powstac nowy spawn?'
ArgumentCount: 0
InsufficientArgumentsError: '&CIncorrect arguments! You need to do /Vote kick PlayerName where PlayerName is the players name'
VoteStartText: '&A[%1] Glosowanie rozpoczelo sie! Wpisz &6/vote yes lub &Aor &6/vote no'
TimeoutSeconds: 60
VoteOnCooldownText: '&CGlosowanie wciaz trwa, a ty brales w nim udzial!'
VoteSuccessText: '&AGlosowanie zakonczone pozytynie. Nowy spawn bedzie na serwerze!'
VoteSuccessCommandDelaySeconds: 0
VoteSuccessCommands: []
CooldownMinutesToSuccessRevote: 60000
VoteFailText: '&AGlosowanie zakonczone negatywnie. Nowego spawnu nie bedzie!'
VoteFailCommandDelaySeconds: 0
VoteFailCommands: []
CooldownMinutesToFailRevote: 30000
MinimumVotes: 20
PercentToSucceed: 60
IgnoreUnvotedPlayers: true
IsConsoleCommand: true
LastSuccessfulVote: 0
LastFailedVote: 0

Najwyżej zmień czas oczekiwania do ponownego rozpoczęcia głosowania lub został w spokoju, lub daj tylko sobie permissions do rozpoczęcia tego głosowania. Ustawiłem 60 % by głosowanie było pozytywne.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...