Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pomoc)Metin2

Al0n3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Uzytkownikow MPCforum. Dzisiaj Chialbym sie dowiedziec od Graczy Gry Zwanej METIN2 pare ciekawostek takich jak :

*Jaki Serwer

*Co i jak Mialo by Byc

*Co mialoby sie zjadywac na takim serwerze

*Easy/Medium/Hard

*Jaki klimat powinien miec taki serwer

Ten post pisze z powodu , iz czy tam i czytam o tych serwerach Metin2, na nie ktorych fajnie sie gra na nie ktorych nie fajnie, chodzi mi o to iz , chcialbym stworzyc Prywatny Serwer Metin2, ale przeszkadza mi jedna i to bardzo duza RZECZ!! ta rzecza jest iz juz istnieje tyle serwerow , ze nawet jak bym go stworzyl to by moze mial 5% inny klimat ale , dalej to bedzie wszystko to samo , !! Wiec zwracam sie do was Gracze , jaki serwer byscie chcieli , albo na jakim by sie wam fajnie czas spedzalo ;) ., Dziekujee i mam nadzieje Ze bedziecie wyrozumiali do tego wszystkiego ;)

P.S

Nie jestem jakis nowym Gimbusem , czy amatorem ! ;) w tworzeniach serwow zajmuje sie ponad 5 lat . ;) . I to byl by moj pierwszy projekt w swiecie Metin2 !! . , Tworzylem rozne serwery ale Metin2 zawsze cos do niego mialem ze mnie odpychalo , ale postanowilem , ze nic nie strace jak sprawdze czy tworzenie serwera Metin2 jest tak bardzo fascynujace . !!

I PAMIETAJCIE O TYM ZE JAK TWORZE SERWERY TO NIE , DLA ZABAWY I NIGDY NIE RZUCAM TEGO CO ZACZOLEM !! ;)

mam nadzieje ze Pomozecie mi w realizacji Nowego Serwera Metin2 !! . ,

O fundusze ?? Nikt o to nie powinien sie martwic ;) . Jak bedzie wszystko dobrze sie spodoba , to oplata za VPS>DEDYK nie ma zadnego problemu .

Dziekuje Bardzo .

Administracja: Jesli napisalem w zlym dziale to przepraszam , i prosilbym o przeniesienie a nie o zamkniecie TEMATU Dziekuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...