Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Medyk czy recon?

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, nwm kim grać. Wszystkie klasy kocham, no ale. Na snajperze dokupie precke i losnę ballistic scope.

Doradzcie. Np. też professor snipe ma recona, a kiedyś grał na low.

Opublikowano

Profesor? Ten słabiak? :D

Bierz recona, tylko licz się z tym, że długa droga Cię czeka zanim go opanujesz, ale klasa najlepsza w całej grze.

Tym bardziej, że masz już pokupowane bronie na snajpie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Hehe bierz medyka kolego recon to nudna klasa bo walczy na duże odległości a medyk jest fajny bo możesz zabijać bez obawy o ammo q teraz jest jeszcze dobry pakiet z m27 który gorąco polecam z tymi dodatkami gra się wyśmienicie ;)

Opublikowano

Medyk ma za długi ads, co z tego że mam scattera. Gram snajperem, można ładnie cisnąć na omanie. Aktualnie mam l96, m24, vss, m110, svd i deagle

Opublikowano

Hehe bierz medyka kolego recon to nudna klasa bo walczy na duże odległości a medyk jest fajny bo możesz zabijać bez obawy o ammo q teraz jest jeszcze dobry pakiet z m27 który gorąco polecam z tymi dodatkami gra się wyśmienicie ;)

Ha ha, śmiechłem...

Mogę Ci pokazać jak się zabija reconem każdą klasę z każdej odległości.

Medyka bym nie brał, jest tak samo jak technik - do wszystkiego, czyli niczego, no chyba że lubisz grać jako support.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@ surasmen Wiesz po 1) zabijanie snajperem każdej klasy z wszystkich odległości wymaga skilla, po 2) wg. mnie zabicie kogoś ze snajpy z 10 m daje mniej satysfakcji, i nie zabijesz tak szybko wielu osób jak możesz to zrobić medykiem, to akurat nie ulega wątpliwości, ale nie do mnie należy decyzja co lepsze, każda klasa jest od czego innego :D

A technik nie jest do wszystkiego tylko do walki pojazdami i ich rozwalania :D

@ down Polecam jak chcesz się na Omanie pobawić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...