Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrac mape na server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem znalazlem fajny zamek na necie co by mi oszczedzilo sporo budowania jedenj z mapek pvp i jak go wgrywam to wgrywa mi sie pare czesci powie mi ktos jak sie wgrywa ? hostuje na pukawce jesli to cos pomoze

Opublikowano

Cieszko lapiwesz widze np kawalki mapy tej co wgralem i tej co byla i mam Mv fz tez mam wiec nie podawaj mi tu informaji deselektywnych :) prosze

Opublikowano

poprostu robisz mape an singu i dajesz nazwe mapy ma world i podmieniasz z ta z serwera

Opublikowano

Musisz zapakować ten plik World w .rar czy tam .zip, a potem wysłać ten spakowany folder na ftp (Do głównego katalogu) i usuwasz tamten stary a masz nowy ;)

Opublikowano

Musisz zapakować ten plik World w .rar czy tam .zip, a potem wysłać ten spakowany folder na ftp (Do głównego katalogu) i usuwasz tamten stary a masz nowy ;)

w zip , rar mu nie pujdzie zwykly katalog

Opublikowano

Stary nie wiem o co ci chodzi ale chyba ci chodzi o kilka map na serwerze tak?

to musisz miec plugin multiverse core wrzucasz mape do glownego katalogu ftp i reloadujesz serwer

i wpisujesz nastepnie: /mv import nazwa mapy

i gotowe cała logika.

" Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń.

Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń.

Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno,

Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,,

Opublikowano

Polecam ci TotalCommenader. Logujesz się w nim do bazy danych ftp i po prostu przerzucasz mapę do głównego folderu z serwerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...