Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeciwnicy

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie, nikc w grze "EvResh" (Dalszą czesc). Otóż, od jakichś mniej więcej, 6-7 męczy, do teamu enemy trafiają mi się 30 lvle, z paroma setkami zwycięstw (Dzisiaj z golda... 1300 zwycięstw), ale pomijając, ciągle trafaija mi się w drużynie wroga premede'y i mimo moich starań (Dobre staty etc.) nie da się wygrać. Dziwi mnie to, że po serii porażek, dostaje coraz TRUDNIEJSZYCH przeciwników... To MMR liczy się do normali albo coś? To od tego zależy? Ciągle afk'i itp. Moje pytanie brzmi... Raz: czy znalazłaby się 4 graczy (Koło 20 lvla) Chetna grać ze mną? (MAM DOŚĆ PRZEGRYWANIA) i druga... O co chodzi z tymi 30 lvlami..?

Opublikowano

Jeżeli chcesz poszukać osób do gry, zajrzyj tutaj i napisz:

http://www.mpcforum.pl/topic/1049676-info-szukasz-osob-do-gry-zajrzyj/

Masz 18 lvl - tak? Grałeś ostatnio z kimś 30 lvl w granicach golda i wygrałeś? To, że dorzuca Cię goldów, oraz 30 lvl to normalne, choć jest to z jednej strony dziwne, ponieważ powinno dorzucać Ci osoby w granicach 16-22 lvl'a.

8372383248.png
Opublikowano

Wydaję mi się jak grasz na 30 lve'li to musisz też mieć w teamie jakiś 30 lvel'ów,ogółem poziom powinnien być podobny.Jest też taka możliwość że Ci dobiera enemy,którzy mają bardzo,bardzo niskie MMR.

Opublikowano

Ostatni raz grałem 3 miesiące temu. już 3 razy dało mi gracza 1200 winow +... U mnie w teamie zazwyczaj są 16 lvle w dół. Na lolkingu zobaczcie. Jeden mecz wygrałem z graczem 30 lvl 1240 winow, coś koło tego, a sam mia'em 9-10 lvle u siebie...

Opublikowano

powinnes sie cieszyc ;) .Wiecej nauczysz sie od taki graczy a pozatym liczba gier nie odzwieciedla skilla ;) Moze miec nawet dwa k wygrannych normali i grac jak bronze

Opublikowano

Cieszyć się, ciągle przegrywanimi meczami? Uczę się od kolegi, grającego w diamencie -_- Więcej nauki mi nie potrzeba. Ją chce wygrywać i wbić ten 30 lvl...

http://www.lolking.net/summoner/eune/39321253#history Weźcie mi powiedzcie, co ja mam kurwa zrobić... SZLAG MNIE JUŻ TRAFIA Z TĄ BANDĄ SKOŃCZONYCH KURWA KRETYNÓW -,-

Opublikowano

Grałeś z kolegą diamentem? Zapewne w teamie miałeś osoby mieszane, jak grałeś z nim. Teraz dorzuca Ci osoby, z którymi graliście wcześniej, a do twojego teamu dorzuca Ci osoby, z którymi powinieneś grać (o ile ta odpowiedź pokrywa się z tym, czy tak graliście).

8372383248.png
Opublikowano

@Up Nie grałęm z nim. Zazwyczaj graliśmy we 2 na becie, ze względu właśnie, żebym nie miał trudnych przeciwników. A odkąd wbiłęm 80 zwycięstw, przejebane teamy mi dobiera...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...