Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobre czy słabe?

Dreker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Ostatnio wyszedłem z Bronzu IV :3 ( Haha noob xD) wygrywając +/- 10 rankedów pod rząd

Teraz jestem w BIII 53 lp. Do tej pory nie przegrałem rankeda. W teamie miałem ostatnio pięć osób z BIII i mniej, a w enemy czterech silverów i unranked. Wygraliśmy tą grę.

Moje pytanie jest takie, jest możliwość "przeskoczenia" od razu do BI? MMR raczej mi urosło, c'nie?

Opublikowano

Istnieje taka mozliwosc ale szczerze watpie ;' Jezeli zaraz po przegranych pierwszych 10 rankedow tak wygrywal to jest szansa ze przeskozy o dwie dywizje.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja miałem dość wysokie MMR, bo dostawałe po 23 punkty za wygraną, a traciłem nie wiele bo 10-14 i nie przeskoczyłem .

Powodzenia :-)

Opublikowano

Możesz przeskoczyć,u Ciebie jest wysoka szansa,jak ja "skakałem" to dostawałem po 25 pkt. a traciłem 15,z kolei też miałem wysokiego win streak'a oraz czystą serię ;)

Opublikowano

Oczywiście że możesz.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

ja w platynie V dostawalem po dwadziescia piec lp a odejmowalo cztersnascie .Gralem na slabe diamenty i platyny I-III badz z goldami z wysokim mmr i mnie nie przezucilo ;P pewnie dlatego ze serie wygralem za 3 razem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...