Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Autoclicker do FUT 14

Przemcio_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam trainer od delty i poszukuje do niego Autoclicker'a pod fife 14. Jeśli ktoś gdzieś coś widział, czy może sam ma to bardzo proszę o kontakt.

cciagqyss02u.jpg

Robię pliki server'owe na zamówienie !

Opublikowano

Wystarczy napisać do kogoś z działu programowania aby napisał Ci prosty program który będzie rozpoczynał mecze za Ciebie.

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

Tutaj masz mój up, wrzuciłem na zippy

http://www46.zippyshare.com/v/89166168/file.html

Ale u mnie nie działa bo mam wersję 1.4, jeżeli posiadasz jeszcze wersję fify 1,3 byłbym wdzięczny abyś wrzucił mi ją na zippy.

A i jeżeli u Ciebie zadziała to mógłbyś powiedzieć co tam wciskać ? Lub Kolega który założył ten temat ? Bo to ani po ENG ani nie wiadomo po czym, i nie bardzo czaje to.

Edit:

Ok, ten trainer nie jest na dodawanie bramek. Po prostu jeżeli sie chce takiego to trzeba zakupić za 20$ lub 24Eur

Opublikowano

Tak trainer działa i funkcjonuje. Poprostu szukam programu który go zautomatyzuje. Jeśli ktoś poszukuje takiego trainera piszcie na GG: 988499

cciagqyss02u.jpg

Robię pliki server'owe na zamówienie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...