Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Bronie

dawol1414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz powiedzieć o które bronie dokładnie chodzi? :) Z tego co widzę to nic nie piszą o zmianach w statystykach broni. Jednak serwer jest teraz tak obciążony że przez lagi może się wydawać, że bronie są słabsze.

Opublikowano

Gdy obserwuje innych graczy widzę jak powoli strzelają. Gdy gram słyszę powolne odgłosy wystrzałów. Kupiłem scorpiony pink i odczuwam różnicę w obrażeniach gdyż potrzebuje około 3x więcej trafień do zabicia osoby z full hp no i nie słychać jej strzałów.

Opublikowano

Gdy obserwuje innych graczy widzę jak powoli strzelają. Gdy gram słyszę powolne odgłosy wystrzałów. Kupiłem scorpiony pink i odczuwam różnicę w obrażeniach gdyż potrzebuje około 3x więcej trafień do zabicia osoby z full hp no i nie słychać jej strzałów.

Widziałem jak jeden koleś miał MP7A1 pink i wydawało mi się że nie wydaje wgl dźwięku, ze skorpami chyba też tak jest, może to przez to.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Scorpiony pink są zbugowane, tzn z dźwiękiem są problemy. Nexon za bardzo się śpieszy z tymi broniami... Jednak wątpię że majstrowali coś przy statystykach broni. Bardziej prawdopodobne jest to że serwer jest tak obciążony. Trzeba to sprawdzić za kilka dni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...