Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bonusowy kod paysafecard

wafloo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnosnie kodu bonusowego psc 20 zl. Jezeli mam psc 50 zl kupiony i np na steamie kupie cos za 5 dych i wprowadze ten kod bonusowy razem z tym za 50 to na tym kodzie 50 zl zostanie mi jeszcze 20 zl na rp?

Opublikowano

Najlepiej jest założyć sobie konto mypaysafecard, dzięki któremu możesz monitorować stan konta itp. Sądzę, że będzie można, jeżeli wykorzystasz ten kod, choć nie jestem pewny.

8372383248.png
Opublikowano

Witam mam pytanie odnosnie kodu bonusowego psc 20 zl. Jezeli mam psc 50 zl kupiony i np na steamie kupie cos za 5 dych i wprowadze ten kod bonusowy razem z tym za 50 to na tym kodzie 50 zl zostanie mi jeszcze 20 zl na rp?

kupujesz cos za 50 i zwraca ci 50 zl i zostaje ci 30 zl

­

Opublikowano

Bo chcialem kupic cs:go za 46 w przeliczeniu z euro a z tego co wiem ten bonusowy kod zmniejsza koszt zakupu o 20 zl czyli wyjdzie na to ze kupie cs za 26 zl i na karcie zostanie mi 24 zl jak dobrze rozumiem?

Opublikowano

Bo chcialem kupic cs:go za 46 w przeliczeniu z euro a z tego co wiem ten bonusowy kod zmniejsza koszt zakupu o 20 zl czyli wyjdzie na to ze kupie cs za 26 zl i na karcie zostanie mi 24 zl jak dobrze rozumiem?

Tak,raczej tak to wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...