Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] 5-Shot back ;)

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już pewnie zauważyliście 5-shot wrócił z nowymi nagrodami:

bd-srgtfqfnsydhqyveecid.jpg

Więc jeśli macie jakieś pytania odnośnie tego eventu piszcie w tym temacie ;)

Opublikowano

Polecam skorzystanie z tej ruletki w "combat arms menu" (lewy górny róg), wcześniej śmieci leciały, a teraz same 5-shoty - dobrze że zostawiłem sobie te monety :]

@edit :O Phoenix weapon też z tego leci (silver - te co dostajemy za darmo)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie korzystajcie z tego bo przedmioty nie lecą, ani do inboxa, ani do inventory -.-

działa :D wystarczy zmienić serwer ^^

Opublikowano

Spróbujcie zmienić serwer, czasem występują takie dziwne errory przy otwieraniu, niech ten tłum już się przewali :P

Opublikowano

Wiecie może czy jeszcze będzie ten event Nemexsis bo z tego co widać to w 5shocie są rzeczy nemexsis

Opublikowano

Wiecie może czy jeszcze będzie ten event Nemexsis bo z tego co widać to w 5shocie są rzeczy nemexsis

Możliwe że coś będzie bo jeszcze nie napisali wszystkich eventów, np. z tym 5shot.

Opublikowano

Coraz gorsze dają te nagrody, dając kolejne edycje tego 5 shota...

Ta, ale w tamtej edycji za pierwsze 5 był szary klucz albo myst-g, teraz dali blacka, zaszaleli :P

Mogli te bronie dać chociaż na 7dni, a te snajpy - porażka i to taki event przed świętami, wstyd nexon.

Opublikowano

A myslalem, ze wstawia permy -50%..

Nie dosc, ze szajs to jeszcze po 3D. Kiepski ten 5Shot, mam nadzieje, ze za max pare dni wstawia Winter Sales II ;f

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A myslalem, ze wstawia permy -50%..

Nie dosc, ze szajs to jeszcze po 3D. Kiepski ten 5Shot, mam nadzieje, ze za max pare dni wstawia Winter Sales II ;f

Ale można spojrzeć na to z innej strony, tego 5shota można zrobić nawet w 1 dzień.

5shot

- z jobów

- z ruletki

- za logowanie

Ja wczoraj tylko chwile grałem i już mam 10 numerków, lol :P

Opublikowano

Do 2 Stycznia niby tam piszę, więc nie ogarniam :x

Opublikowano

Ja z pierwszego nie odebrałem nagród, bo miało być do 24 grudnia i myślałem, że wyłączą pewnie po północy, a tutaj wstałem i zonk- nie było już. :D A nie odbierałem, bo czekałem na komplet, od 21 brakował mi jeden strzał- nieszczęsna piąteczka. :)

Nawet nie ma co żałować, bo i tak nic ciekawego nie dali. :)

Opublikowano

Mi zostały 3, nie wiem jak Wam, i pewnie zostanie mi 1 do ustrzelenia i znowu reset -.-

Opublikowano

Zrobiłem całego 5shota :) Korzystajcie z tej ruletki w menu to szybko zrobicie, ja mialem ok. 200 "strzałów" zostało mi ok. 30 :D

dópa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...