Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre konto za 50 zł na PL

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,otóż mam pytanie . Szukam od paru dni dobrego konta na pl'u w przedziale 30-35 lvl i z dobrym eq . Znalesc nie moge i tu jest pytanie do was . Dolozyc jeszczce z 50 zł i kupić takie lepsze konto ,czy szukać jakiejś okazji za 50 zł ?

kxAyLut.png

Opublikowano

30-35 lvl to zabawa na pare godzinek. :)

ale uważam że lepiej dołożyć to 50zł i coś napewno znajdziesz. ;))

Opublikowano

Dorzuć trochę pln i wykup konto z eq.

Z 5 dych dołożysz i kupisz porządne,

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

No 40 dolozysz i masz dobre konto :D

PW jezeli nadal cie interesuje moje konto

Opublikowano

Lol, wiedz, że taki handel jest w Polsce nielegalny. ;)

Taaa co ty nie powiesz?

Dla tego wszyscy zamazują nicki w aukcjach i GF nic wtedy nie zrobi

Opublikowano
ja mam konto 59lv na sprzedaż z ceną można się dogadać eq takie sobie szczegóły pw :)

konto mogę odsprzedać bo i tak nie gram na pl od jakiś 2 lat ? próbowałem coś tam zagrać ale

poprostu zbrzydł mi pl tak że szok :P i priwy też mi się nudzą :D więc wiesz konto moge odsprzedać

i tak tam sobie jest nie używane a tak zrobię ze swojej pracy jakiś pożytek hehe :P

Opublikowano

30-35 to zabawa na niecały jeden dzień żeby zdobyć dobre eq + ten lv ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Witam ,otóż mam pytanie . Szukam od paru dni dobrego konta na pl'u w przedziale 30-35 lvl i z dobrym eq . Znalesc nie moge i tu jest pytanie do was . Dolozyc jeszczce z 50 zł i kupić takie lepsze konto ,czy szukać jakiejś okazji za 50 zł ?

Za niewielką kwote na pl'u możesz o wiele więcej zdziałać jeżeli chodzi o kupno takiego konta. Na 100% dostaniesz eq +9 może i nawet troche wybonowane.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

30-35 to zabawa na niecały jeden dzień żeby zdobyć dobre eq + ten lv ;)

No chyba cie glowa boli

Zeby miec kase na 40 sr fmsa to juz z 300kk smierta dobra to z 100kk to pozdro jak w jeden dzien 35 lvlem zarobisz chociaz 150kk

Opublikowano

wbij sobie 35lvl z marnym eq, kup yangi na allegro, kup ładne eq, i czytaj skille, bardziej się opłaca :)

Opublikowano

Konto 35lvl to polecam ci samemu wyexpić, a jeśli już masz kupować to dołóż trochę i kup coś porządnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...