Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Szablon, skrypt strony WP.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Na wstępie nie wiem czy jest to odpowiedni dział, dlatego prosił bym o przeniesienie do odpowiedniego jeśli jest taka potrzeba.

Już mówię o co chodzi z tematem.

Potrzebuję, poszukuję skryptu, szablonu strony http://wp.pl ,bądź jakiegoś najbardziej zbliżonego.

Chodzi mi głownie o kodowanie, chcę stworzyć stronę oparką o taki właśnie "szkielet", o zupełnie innej tematyce i do celów prywatnych.

Szukałem w google 'klona'/czegoś podobnego/tego samego, ale nieznalazłem.

Proszę o szybką pomoc .

Każdą sensowną i pomocną odpowiedź nagrodzę + (like).

Opublikowano

Szablon można zrobić przez klonowanie kodu strony(ale to nielegalne). Co do skryptu, to chyba najbardziej silnik joomli, albo wp. Wp jest robiona na zamówienie(teraz to przez własny sztab programistów), więc identycznego nie znajdziesz.

Opublikowano

Jeżeli możesz na to przeznaczyć trochę pieniędzy to spróbuj znaleźć programistę który coś takiego ci stworzy!

I będziesz miał swój oryginalny wgląd strony a nie klona jakiejś istniejącej

Cześć...

Opublikowano

Kurde potrzebuje szkielet.. Bądź klon :D Mimo iż nielegalne nie chce tego publikować tylko się tym "bawić".

Już nie paczcie co tam jest.. Chodzi mi aby to zakodować żeby można było: http://scr.hu/1yor/j48pq <- Napisałem co i jak, wszystko zmienie chodzi mi tylko o "ten szkielet" szczególnie żeby był tego typu slajder (?)

Opublikowano

Polecam Joomle lub WP, te dwa CMS'y nadają się doskonale na portal informacyjny (według mnie Joomla bedzie lepszym wyborem).

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...