Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravians[Dedyk/Medium]

VentrisMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1629602.jpeg

Powracamy, nazwa serwera jest niektórym dobrze znana, niektórym nie.

Serwer już był, stawiamy go na nowo z 10x większym zaangażowaniem, z 10x większym doświadczeniem i z 10x większym naciskiem na graczy.

1629972.jpeg

Serwer Ravians jest serwerem Medium, kierowaliśmy się w strone jak najbardziej zbliżoną do globalnego serwera, dlatego też nie zobaczycie u nas setek nowych broni czy też miliona dungeonów których przechodzenie z czasem staje się tak żmudne, że człowieka potrafi trafić szlak.

Maksymalny poziom na CHWILĘ OBECNĄ jest to 99, czemu chwilę obecną? Planujemy zwiększyć go po 2-3 tygodniach serwera, to zależy jak gracze będą pędzić z zdobywaniem poziomu.

Dostępne są u nas DWA królestwa, Shinsoo oraz Jinno.

Strona główna

ravians.com.pl

TeamSpeak3

xxx

Forum

board.link strony głownej

Klient

http://www.multiupload.nl/GOC92XGEM9

https://mega.co.nz/#!85FmEbbR!KLSjoRB4xwq_SL5_0PapkHXEsRRwxM8dvTshkNMkrN0

1629978.jpeg

1629979.jpeg

1629982.jpeg

U handlarzy znajdziemy wiele itemów, bronie na 30lvl, zbroje, poty, przedmiot do wbijania skili... i wiele wiele więcej! :)

1630021.jpeg

1629983.jpeg

1630054.jpeg

1629985.jpeg

1629986.jpeg

1629988.jpeg

1629993.jpeg

1629990.jpeg

1629997.jpeg

Mimo, iż to serwer Medium, to bonusy wchodzą maksymalne.

Jest to jeden z licznych czynników które ulepszają naszą postać, dlatego dajemy wam możliwość pójścia na łatwizne, bo czas i nerwy będziecie musieli oszczędzić na coś innego.. ;)

1630001.jpeg

Nowe skyboxy zostały dodane w celu polepszenia klimatu w grze.

Wieczorem jest na prawdę mrocznie ;-)

Ll6Ro4O.png

5lcq.png

1630033.jpeg

1630034.jpeg

1630035.jpeg

Flourine - założyciel projektu oraz technik.

Kirito - Administrator serwera, dba o kontakt z graczami i klimat na serwerze.

Julietta - Administratorka serwera, dba o eventy oraz kontakt z graczami.

Imagus - Mistrz Gry, dba o kontakt z graczami.

hat3x - Mistrz Gry, dba o kontakt z graczami.

Multitabs - Administrator TS3

harnas - Administrator Forum

To jest nasz team...

Co do serwera, cóż... jest to medium dla ludzi z jajami, nie oczekujcie, że wszystko zdobędziecie w jeden dzień.

Prezentacja również nie przedstawi Wam całkowicie wszystkiego, co znajdziecie na serwerze... a sporo się dzieje.

Serwer teraz jak stoi, jest to początek raviansa, w przyszłości nie tak dalekiej planujemy kolejne update, w zależności od Was.

Wszystkie pytania, prośby, zażalenia i zlecenia na zabójstwa prosimy walić w temacie, odpowiemy każdemu.

Zapraszamy na nasze forum oraz TS3.

1630039.jpeg

1630040.jpeg

1630041.jpeg

generator

gpmt2nazwa-ravians.png

gpmt2-Procesor.png
intel kor duło 2015xxl
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
126mb
gpmt2-Lacze.png
1mb/s

gpmt2-Strona%20Glowna.png

ravians.com.pl

gpmt2-Rejestracja.png

ravians.com.pl

gpmt2-Item%20Shop.png

ravians.com.pl

gpmt2-Client.png

na stronie

gpmt2-Latka.png

na stronie

gpmt2-Skan%20Latki.png

na stronie

gpmt2-Na%20Start.png

gpmt2-Handlarze.png

gpmt2-Bony.png

gpmt2-Ulepszacze.png

gpmt2-Exp.png
x 200
gpmt2-Drop.png
x 200
gpmt2-Yang.png
x 200

gpmt2-Administracja.png
flourine
kirito
julietta
imagus
multitabs
harnas
hat3x

gpmt2-Od%20autora.png
elo elo

Wiemy, że sprawe ze startem zawaliliśmy totalnie, mieliśmy okres, że chcieliśmy zamykać projekt ale chcemy to zmienić i serwer postawić na nogi, mimo nieudolnego startu i postepowania z naszej strony.

Robimy to dla graczy, bo to Oni nas przekonali byśmy projektu nie opuszczali i go prowadzili dalej, mamy nadzieje, że odwiedzicie nasz serwer.

Nie skreślajcie go za poprzednią wersje, za administracje czy też liczbe graczy, fakt... jest ona marna, ba... tragiczna na aktualną chwile.. ale postaramy się to zmienić i mam nadzieje, że Wy nam w tym pomożecie.

Poszukujemy youtuberów na serwer, każdy zostanie nagrodzony prefixem w grze, SMami ( dość sporo ;-) oraz rangą na forum i reklamą na stronie, forum i w prezentacji.

Również zapraszamy do rekrutacji na Mistrza Gry, oraz do udziału w konkursie GP w którym KAŻDY wygrywa! Więcej informacji na forum.

Opublikowano

Wiemy, że sprawe ze startem zawaliliśmy totalnie, mieliśmy okres, że chcieliśmy zamykać projekt ale chcemy to zmienić i serwer postawić na nogi, mimo nieudolnego startu i postepowania z naszej strony.

Robimy to dla graczy, bo to Oni nas przekonali byśmy projektu nie opuszczali i go prowadzili dalej, mamy nadzieje, że odwiedzicie nasz serwer.

Nie skreślajcie go za poprzednią wersje, za administracje czy też liczbe graczy, fakt... jest ona marna, ba... tragiczna na aktualną chwile.. ale postaramy się to zmienić i mam nadzieje, że Wy nam w tym pomożecie.

Poszukujemy youtuberów na serwer, każdy zostanie nagrodzony prefixem w grze, SMami ( dość sporo ;-) oraz rangą na forum i reklamą na stronie, forum i w prezentacji.

Również zapraszamy do rekrutacji na Mistrza Gry, oraz do udziału w konkursie GP w którym KAŻDY wygrywa! Więcej informacji na forum.

Lista aktualnych GP z serwera

Opublikowano

Flourine, teraz doje***** ! Nie wiedziałem, że zniżycie się do tego stopnia

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Flourine, teraz doje***** ! Nie wiedziałem, że zniżycie się do tego stopnia

Nie ma Cie w teamie i teraz płaczesz i idiote z siebie robisz? Pseudo techniku co się do mysql zalogować nie potrafi? Odpuść chłopie bo na pośmiewisko się wystawiasz.

Opublikowano

HAhahahah 13-letni Head-Admin ...

Harnasiek ...

MultiBas ;3

Który to wasz serwer 3 czy 4 ?

Nie Polecam.

Odezwał się 14latek, jakie to smutne. :)

a jakie raty ?

Cięzko określić, raty są tak dopasowane by dobrze Wam się grało...

Opublikowano

Zamykam na prośbę (raport).

@Otwieram...

Sie machłeś za bardzo, ale dzięki ;-)

@@@@

PRZYPOMINAM O REKRUTACJI NA GM ORAZ KONKURSIE NA GP.. WIECEJ INFO NA NASZYM FORUM SERWERA

Opublikowano

Nie polecam i nie zagram ze względu na cały skład teamu. I tego całego bałagnu. Serwer na tydzień .

Nie polecasz?- Powiedz mi dlaczego? ze względu na skład teamu? Widocznie całego nie znasz i co Ci w teamie nie pasuje?, że team banuje na bieżąco cheaterów ? czy może dlatego, że po prostu już ktoś Cię zbanował za cheaty?

Bałaganu na serwerze nie widzę, ciągle dodajemy na serwer propozycje graczy (na forum jest już lista, co zostanie zmienione)- dodajemy tylko te, bardziej brane pod uwagę i które Wam umilą grę.

Serwer nie jest na "tydzień", bo mamy zamiar go wyprostować i szczerze mówiąc, bawią mnie te Wasze hejty.

40% hejtów, to zapewne prośby Wasze do znajomych, którzy nawet nie zagrali, lub tak jak pisałem zostali zbanowani. Na pytania także odpowiadamy- nie było chyba ani jednego razu, gdy ktoś zadał pytanie dla GM'a. Jeżeli GM Ci nie odpisuje, to możliwe, że może być afk, to chyba nic dziwnego?, każdy ma swoje sprawy prywatne, ale bynajmniej mi się nie zdarzyło, że komuś nie odpisałem, także weźcie pod uwagę, że nie pisze do nas jeden gracz, lecz kilku i staramy się Wszystkim odpowiedzieć, a jeżeli nie uzyskacie odpowiedzi, to macie także od tego forum.

Pozdrawiam, hatex :).

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

o bosh Flourine założyciel projektu.... Facepalm-300x216.jpg

zapewne to samo będzie co z Tanirusem :) , że nawet dobrze w m1 nie można było postać.

Tak, Flourine. Problem masz z tym? Zazdrość, ból dupy bo potrafi wiele, o wiele więcej od Ciebie? Nie rozumiem takich osób, daje 200zł, że gdybyśmy dali Ci dostęp do mysql czy czegokolwiek to byś sie za głowe złapał bo byś nie wiedział gdzie co i jak, no patrz... a on potrafi, dziwne co?

Troche irytujące jest to, że wyciągacie stare brudy, no ale cóż....

Opublikowano

Flourine + Harnasiek... To mi wystarczylo zeby nie zawitac na server. Niekompetetna administracja, dzieciaki, ktore server i tak za pare dni zamkna.. Niestety juz sie na nich przejechalem wiec stanowczo odradzam

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak, Flourine. Problem masz z tym? Zazdrość, ból dupy bo potrafi wiele, o wiele więcej od Ciebie? Nie rozumiem takich osób, daje 200zł, że gdybyśmy dali Ci dostęp do mysql czy czegokolwiek to byś sie za głowe złapał bo byś nie wiedział gdzie co i jak, no patrz... a on potrafi, dziwne co?

Troche irytujące jest to, że wyciągacie stare brudy, no ale cóż....

Haha irytujący to jesteś ty , co ty mi z mysql wyskakujesz? Ja się nie interesuję tworzeniem serwów itp. tylko graniem na nich :) a jak twój kolega nie umie ogarnąć serwera to niech się za to nie bierze bo tylko szkoda czasu. A jeżeli masz ból dupy to nie płacz tutaj tylko weź to f952a659371b.png na pewno Ci pomoże ^^

Opublikowano

Widać, że administracji zależy - to jest najważniejsze. Słuchają się graczy!!! - Właśnie tego brakuje wielu serwerom! Przecież od tego zależy przyszłość serwera, jeśli gracze nie beda zadowoleni i administracja nie bedzie wprowadzala tego co chca, w koncu upadnie.

POLECAM I NA PEWNO ZAGRAM POZDRAWIAM

Opublikowano

Wystarczyło że spojrzałem na temat i na myśl przyszło tylko jedno:

Tonący brzytwy się chwyta.

Nie zagram, nic specjalnego coś ala hajs się musi zgadzać

prawdopodobnie. Jak czytam że Team to jakieś dzieciaczki to aż krew człowiek zalewa... Czy 12-sto, 13-sto latki nie powinny być w szkole i

czytać np. lektury ? :rolleyes:

Opublikowano

Wystarczyło że spojrzałem na temat i na myśl przyszło tylko jedno:

Tonący brzytwy się chwyta.

Nie zagram, nic specjalnego coś ala hajs się musi zgadzać

prawdopodobnie. Jak czytam że Team to jakieś dzieciaczki to aż krew człowiek zalewa... Czy 12-sto, 13-sto latki nie powinny być w szkole i

czytać np. lektury ? :rolleyes:

Tutaj nie ma 12-sto i 13-sto latków. Nie znacie wieku teamu, to nie gadajcie, bo to już żałosne się robi.

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Nikt o zdrowych zmysłach nie poleci tego serwera ponieważ było widać i na poprzedniej odsłonie, i na waszych wcześniejszych projektach, że nic nie potraficie, no sorry...

Że niby Flourine coś potrafi tak ? No co ? Dodać itemy na serwer i do klienta ? No też mi wielkie dzieło. Pokaż mi coś co sami na tym serwerze zrobiliście, bo ja tam widzę

jazdę po wszystkich tematach na mpc. Serwer dno jak i wasze tanirusy i inne za przeproszeniem gówna. Weźcie się lepiej za naukę albo chociaż za robienie czegoś

pożytecznego a nie za robienie z siebie pośmiewiska na publicznych forach.

Zresztą tu nie tylko o Flourina chodzi, już widzę Harnaśka jak będzie się itemami rzucał dla lizodupów :)

Julietta - Administratorka serwera, dba o eventy oraz kontakt z graczami.

Imagus - Mistrz Gry, dba o kontakt z graczami.

hat3x - Mistrz Gry, dba o kontakt z graczami.

Dba o kontakt z graczami czyli 3x wielkie zera na stanowisku administratora. Trójca, która nic nie potrafi i nic tam nie robi.

Szczerze nie polecam tego gówna. Nawet jeśli to byłby jedyny priv. Już serwer Jarka jest lepszy.

Opublikowano

Tutaj nie ma 12-sto i 13-sto latków. Nie znacie wieku teamu, to nie gadajcie, bo to już żałosne się robi.

Owszem wieku nie trzeba znać - ale po samym Flourine można sądzić że właśnie on jest nie uczciwym punktem składu serwera i nie zdziwię się jak reszcie odstawi numer ( jak przykład z Sheila gdzie przywłaszczył sobie pliki serwerowe udając uczciwego sponsora )

Osobiście nie polecam serwera, jeszcze wiele czasu upłynie zanim połapiecie się gdzie bugi się mogą znajdywać w plikach.

Pozdrawiam

arhon

Opublikowano

Ten projekt nie jest własnością Ventris.pl

Nie polecam serwera ze względu na dziecina Administracje

oto akcja jednego z ich adminów (Imagus kolega z reala Harnasa) u nas na serwerze ss same mówią za siebie

84399335125636441131.png
89328200890758294580.png

Logi Same Mówią za siebie hamstwo w panstwie nie tolerujemy takiego frajerstwa!

na tym ss widać do czego skłonna jest Administracja

Serwer TO DNO!

Zapraszamy xxxx

Również rozmawiałem z Kirito i powiedział że będą offać serwer.

yt1f.png

Opublikowano

Ten projekt nie jest własnością Ventris.pl

Nie polecam serwera ze względu na dziecina Administracje

oto akcja jednego z ich adminów (Imagus kolega z reala Harnasa) u nas na serwerze ss same mówią za siebie

Logi Same Mówią za siebie hamstwo w panstwie nie tolerujemy takiego frajerstwa!

na tym ss widać do czego skłonna jest Administracja

Serwer TO DNO!

Zapraszamy www.Ventris.pl(Prezentacja)

Również rozmawiałem z Kirito i powiedział że będą offać serwer.

Imagusa u nas w teamie już nie ma, nie ma czasu na to.

Poza tym, za reklamowanie swojego serwera w mojej prezentacji słono sobie misiek zapłacicie, obiecuje.

Nie bedziemy offac serwera, a mieliśmy takie plany i gracze dobrze o tym wiedzieli.

I Chamstwo sie pisze nieudolny hejterze.

I my przynajmniej nie musimy podkręcać liczników by graczy ściągnąc bo nie zależy nam na IS jak Wam pieski na kase ;)

@Maverin

już widzę Harnaśka jak będzie się itemami rzucał dla lizodupów :)

Dowody? Chociaż pogłoski? Nic, więc nie pierdol głupot u nas nigdy nie było rozdawania jakiegokolwiek ekwipunku.

Cały TEAM tego serwera zna się już przeszło ponad rok, każdy siebie zna na wzajem i każdy sobie ufa i nikt by serwera nie spierdolił przez jakieś rozdawanie ekwipunku. Wszyscy mamy z tego korzyści i wszyscy chcemy jak najlepiej dla tego serwera.

Smutne, albo nie.. inaczej, żałosne troche jest to, że oceniacie ludzi i ich zachowanie oraz nastawienie po tym, co usłyszeliście od innych a tak na prawdę tych osób nawet nie znacie.

Na serwer zapraszam, smiga cały czas ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...