Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] League of legends blue screen przy uruchamianiu

dominik199818

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klikam ikone lola pokazuje sie ten napis league of legends potem czarne okienko i ryp blue screen

Muj komp

Procek : Intel core 2 duo e6300 2x1.86

Grafa: Intel® Q965/Q963 Express Chipset Family

Właściwości karty wideo :
Opis urządzenia : Intel® Q965/Q963 Express Chipset Family
Napis z BIOS'u : Intel Video BIOS
Typ mikroukładu : Intel® GMA 3000
Typ konwertera DAC : Wewnętrzna
Rozmiar pamięci : 256 MB
Zainstalowane sterowniki :
igxprd32 6.14.10.4943

Ram: 4x512mb

prosze o pomoc

Opublikowano

Klikam ikone lola pokazuje sie ten napis league of legends potem czarne okienko i ryp blue screen

Muj komp

Procek : Intel core 2 duo e6300 2x1.86

Grafa: Intel® Q965/Q963 Express Chipset Family

Właściwości karty wideo :
Opis urządzenia : Intel® Q965/Q963 Express Chipset Family
Napis z BIOS'u : Intel Video BIOS
Typ mikroukładu : Intel® GMA 3000
Typ konwertera DAC : Wewnętrzna
Rozmiar pamięci : 256 MB
Zainstalowane sterowniki :
igxprd32 6.14.10.4943

Ram: 4x512mb

prosze o pomoc

Witaj dominik199818!

Przykro mi jest słyszeć, że posiadasz problem z grą League of Legends. Postaram się opisać poszczególne czynności, które mogą Ci pomóc w rozwiązaniu twojego problemu. Przejdźmy do prostej rzeczy, a mianowicie uruchomienie gry w trybie zgodności Windows XP Service Pack 3, oraz uruchomienia gry jako administrator. Jeżeli to nie pomoże, być może twoja karta graficzna nie jest kompatybilna z płytą główną, bądź coś się gryzie podczas odpalania gier, bądź programów, które wymagają pamięci oraz rozruchu dla karty graficznej. Jeżeli udałoby Ci się uruchomić szybko grę, przejdź szybko do menadżer zadań znajdź proces League of Legends, oraz ustaw na priorytet niski. Jeszcze jest jedno standardowe pytanie, a mianowicie - kiedy ostatnio był robiony format? Być może, jest to także problem, może coś się zakodowało w rejestr, tworzy przez to problemy, oraz blokuje dostęp do pamięci wirtualnej.

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

8372383248.png
Opublikowano

Witaj dominik199818!

Przykro mi jest słyszeć, że posiadasz problem z grą League of Legends. Postaram się opisać poszczególne czynności, które mogą Ci pomóc w rozwiązaniu twojego problemu. Przejdźmy do prostej rzeczy, a mianowicie uruchomienie gry w trybie zgodności Windows XP Service Pack 3, oraz uruchomienia gry jako administrator. Jeżeli to nie pomoże, być może twoja karta graficzna nie jest kompatybilna z płytą główną, bądź coś się gryzie podczas odpalania gier, bądź programów, które wymagają pamięci oraz rozruchu dla karty graficznej. Jeżeli udałoby Ci się uruchomić szybko grę, przejdź szybko do menadżer zadań znajdź proces League of Legends, oraz ustaw na priorytet niski. Jeszcze jest jedno standardowe pytanie, a mianowicie - kiedy ostatnio był robiony format? Być może, jest to także problem, może coś się zakodowało w rejestr, tworzy przez to problemy, oraz blokuje dostęp do pamięci wirtualnej.

Pozdrawiam,

LeeSinor

nie weim czy zdajesz sobie z tego sprawe ale znajdujemy sie na forum na ktorym dyskusja powinna byc luzna a uzytkownicy powinni komunikowac sie JAK LUDZIE a nie JAK BOTY.

skoncz te glupie praktyki i lepiej zglos sie na supportera w riot games a nie na moda na mpc, no chyba ze robienie z siebie idioty to twoje hobby.

edit; OK DOCZYTALEM :) "SOSNOWIEC" tam to chyba wszyscy maja problemy umyslowe?

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

@up

To nie było miłe. Zrobiło mi się przykro. Takie wypowiedzi na prawdę bolą w serduszku w okresie zbliżających się Świąt. To, że ty nie tolerujesz wypowiedzi Lee Sinora nie zwalnia Cię z szacunku do niego. Nic nie zmienia również fakt, że jesteś z Diamondu. Gość jest Kid Modem i pragnie w oryginalny i kulturalny sposób przekazać informację. Osobiście mi się to podoba i doceniam to, że jeszcze mu się to nie znudziło. Po co od razu flame-ić ? ( W ostateczności zrozumiałbym twoją wypowiedź gdyby Lee Sinor napisał coś nieprzydatnego, ale w tym wypadku jest to złe)

Śmiejesz się z "Sosnowca" ? Człowieku, przeczytaj swój nick :/

Diss_Stream.png

Opublikowano

Witaj dominik199818!

Pozdrawiam,

LeeSinor

widać że gimba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...