Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Smartfon do 1000zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, swieta sie zblizaja i mam prosbe abyscie mi podali linki do aukcji z allegro ze smartfonami (nowymi) do 1000zl. Nie przekraczajac ceny. Zastanawiam sie nad galaxy s3 bo widze juz po 999zl. Moze jakies propo ??

Oczekuje w miare dobrego aparatu, dobrych podzespolow i zeby fajnie sie przegladalo neta + filmy w hd. Jak na taki budzet mysle ze da rade :)

Opublikowano

s3 to ,,gofno" nie warto brać, sam swojego sprzedałem po 4 miesiącach zabawy za 940zł.

Jeśli ci zalezy na gównianym andku to polecam note 2 ewentualnie dozbieraj kasę i kup s4 bo s3 się nie opłaca ;)

A jeśli cię interesuje coś z windows phone to polecam Lumie 920, 925.

Chyba że z ios to iphone 4s

Edit :

Zaraz będzie wjazd dzieciaków że krytykuje jakże zajebistego samsunga s3.

Ale przetestujcie te wspaniałe jakże ,,gófno" i potem się wypowiadajcie :)

Opublikowano

s3 nie kupuj z racji że jego wykananie to badziewie upadnie raz i masz rozj8bany telefon dodajmy do tego że andek strasznie muli jak na system

Tak jak up mówi uzbieraj i kup s4.

Opublikowano

Nie chce wydawac wiecej niz 1000zl. A iphone 4 ile kosztuje ?? Z iphona mozna dzwonic ??

Siostra ma s3 mini i bardzo fajny jest. 0 lagow, gral na nim nie bede, czasami jakas gierka i tyle.

Opublikowano

Ok obczailem te iphone i ceny od 1,4 k sa za nowe.

Podawajcie cos do 1000zl.

Nie chce dozbierywac bo ze tak powiem czekam na kupno 2 msc i kazdy proponuje cos innego a chce przed swietami zamowi

Opublikowano

Nexus 4 ;)

Są nowsze np 7 i 10.

Z mojej strony mogę polecić Samsung Galaxy s Advance brat ma ;) fajnie się gra głośnik rozmów dobry,internet znakomity.

Nowy na allegro kosztuje 669zl

Sony Xperia l3 749zl

Na allegro jest też nowy IPHONE 4S za równe tyś zł :) Tylko że licytuj i jeden dzień do końca ;/

Znalazlem tez phona 5 za 212 zl tylko to raczej oszustwo,albo wyprzedaż IPHONE 3GS za 500 zl lub iphone 4 8gb za 949zl albo IPHONE 3GS NOWE POLSKIE MENU BEZ SIMLOCKA.

Wszystkie telefony co przedstawiłem są nowe :)

Pomogłem?Licze na like!

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

Tak sa nowsze ale mi chodzi o to zeby byly do 1000zl max.

Nexus 4 fajny chcialbym kupic ale nie widze przecen zadnych.

Jakby iphone 4 byl do 1k nowy to tez. Podajcie linki do ciekawych aukcji

Opublikowano

Fajne wy propozycje podajecie... Koleś posiada budżet 1000 złotych, a wy mu proponujecie modele dwa razy droższe...

Są nowsze np 7 i 10.

Z mojej strony mogę polecić Samsung Galaxy s Advance brat ma ;) fajnie się gra głośnik rozmów dobry,internet znakomity.

Nowy na allegro kosztuje 669zl

Sony Xperia l3 749zl

Na allegro jest też nowy IPHONE 4S za równe tyś zł :) Tylko że licytuj i jeden dzień do końca ;/

Znalazlem tez phona 5 za 212 zl tylko to raczej oszustwo,albo wyprzedaż IPHONE 3GS za 500 zl lub iphone 4 8gb za 949zl albo IPHONE 3GS NOWE POLSKIE MENU BEZ SIMLOCKA.

Wszystkie telefony co przedstawiłem są nowe :)

Pomogłem?Licze na like!

Nexus 7 i 10 to są tablety...

Osobiście polecę Sony Xperię SP. Szykuje się aktualizacja być może, nawet do 4.4. Jest nawet na niego najnowszy CM 11, a wydajnością bije na głowę zarówno Nexusa, 4, jak i inne telefony podane wyżej . 20k w AnTuTu, Nexus 4 - 18, S3 - 16 + posiada naprawdę lekką nakładkę,która chodzi lepiej od czystego androida.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Fajne wy propozycje podajecie... Koleś posiada budżet 1000 złotych, a wy mu proponujecie modele dwa razy droższe...

Nexus 7 i 10 to są tablety...

Osobiście polecę Sony Xperię SP. Szykuje się aktualizacja być może, nawet do 4.4. Jest nawet na niego najnowszy CM 11, a wydajnością bije na głowę zarówno Nexusa, 4, jak i inne telefony podane wyżej . 20k w AnTuTu, Nexus 4 - 18, S3 - 16 + posiada naprawdę lekką nakładkę,która chodzi lepiej od czystego androida.

Jak telefon który ma dwurdzeniowy procesor i 1gb ramu może być bardziej wydajny od telefonu który ma cztery rdzenie i 2 gb ramu.

Wzorowanie na tych benchmarkach którymi można manipulować jest głupotą.

Tutaj masz Nexusa4 za 1k.

http://allegro.pl/nowy-lg-e960-nexus-4-16gb-24gw-najtaniej-mikolaj-i3810130571.html

Ja jakiś czas temu kupiłem i nie żałuje.Jak dla mnie telefon bardzo dobry.Bateria trzyma mi średnio 3 dni, wszystko chodzi płynnie ( bez uruchomianych pierdół telefon pobiera 500 mb ram czyli 1.5k masz w zapasie to bardzo duzo)

Do tego jest jednym z lepiej wykonanych telefonów do tego bardzo ładnym ;)

Opublikowano

Jak telefon który ma dwurdzeniowy procesor i 1gb ramu może być bardziej wydajny od telefonu który ma cztery rdzenie i 2 gb ramu.

Wzorowanie na tych benchmarkach którymi można manipulować jest głupotą.

Tutaj masz Nexusa4 za 1k.

http://allegro.pl/nowy-lg-e960-nexus-4-16gb-24gw-najtaniej-mikolaj-i3810130571.html

Ja jakiś czas temu kupiłem i nie żałuje.Jak dla mnie telefon bardzo dobry.Bateria trzyma mi średnio 3 dni, wszystko chodzi płynnie ( bez uruchomianych pierdół telefon pobiera 500 mb ram czyli 1.5k masz w zapasie to bardzo duzo)

Do tego jest jednym z lepiej wykonanych telefonów do tego bardzo ładnym ;)

Jednak sporo osób się nimi kieruje ;)

http://allegro.pl/sony-xperia-sp-c5303-bezsim-al-jana-pawla-ii-wawa-i3776391298.html

Ktoś kiedyś powiedział, że najlepszym benchmarkiem jesteśmy my sami. Do płynnego działania wystarczy 2 x 1.0 GHz, więc 4 rdzeniowy procesor w Nexusie jest głupotą. Nie potrzebnie zżera baterię, która zresztą jest niewymienna (?). Gry, tak czy siak będą chodziły tak samo, gdyż procesor ma identyczne GPU. Za Xperią również przemawia większa bateria oraz slot na karty SD. Już nie będę wspominał o jakości muzycznej. Jedyną wadą Xperii, jest to, że aktualizacje nie będą równie częste, ale pamiętajmy o CM 11, którego narazie nie ma na Nexusie (?), a jest na SP.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Zaczynasz mnie wkurzać ta swoją pseudo-wiedzą na temat telefonów. Jeśli autor chce najlepszy telefon do 1000zł i ktoś proponuje Nexusa 4 który jest jedną z najlepszych propozycji to masz mu taką zaproponować, a nie wywodzić po co mu taki. Xperia SP jest po prostu słabsza i nie opłacalna w tej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...