Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nowy Tryb ?

Rasowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze Nexon spieprzyl cos tym patchem albp servy są przeciazone. Jesli tak jest to na pewno wprowadza łatke naprawiającą w najblizszym czasie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Moze Nexon spieprzyl cos tym patchem albp servy są przeciazone. Jesli tak jest to na pewno wprowadza łatke naprawiającą w najblizszym czasie.

przez ten update sa lagi niestety nic ale mysle ze do wieczora bedzie patch ktory to naprawi

Opublikowano

Myślę, że wszyscy się rzucili na CA jak na mięso :D Nic tylko trzeba czekać albo na Nexon, albo na mniejsze obciążenie serwerów

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Ciekawe, dzisiaj dodali tego seta phoenix, a ja już nim grałem 2 tygodnie temu, dziwne ;)

Opublikowano

Da się wejść, gram już ze godzinę, wystarczy że się zalogujecie i dacie CA na pasek, mi się za 5 minut załadowało, to samo z serwerem (gram na platku)

@edit

A co do tej mapy to nie podoba mi się to, po evencie raczej nie będę w to grał :P

@down

extreme 38 fiolek, 280.000 punków, czas się skończył 1,700 EXP chyba 50% passy miałem i 998 gp

Opublikowano

Da się wejść, gram już ze godzinę, wystarczy że się zalogujecie i dacie CA na pasek, mi się za 5 minut załadowało, to samo z serwerem (gram na platku)

Jak tam jest z expem?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

serwery są na MAXA FULL a co do tych fiolek to trzeba zebrać wszystkie aby zakończyć grę .

PRZESZEDŁEM TEGO EXTREME I TAK DOSTAŁEM 1500 EXPA Z 100 % EXP PASS I DOSTAŁEM FIOLKĘ Z GAZEM TO CO JEST NA SS NA 1 DAY

Opublikowano

Okej, zaliczyłem swój "pierwszy raz" z mapą, i teraz ją ocenie. Mapa należy do takich zabijaj, potem idź i znajdź, wróć na spawn. Grałem na hardzie z moim teamem odnaleźliśmy 16 sampli na 30, i czas się skończył, a ekipa była taka średniawa. Od razu po wejściu na tą mapę miałem chyba 15fpsów, wszędzie taki zielony flame po zombiakach, więc przestroga dla tych co po flamie mają czarny ekran to raczej tutaj będą tak samo go mieć. W samej rozgrywce występują takie bossy, które ciężko zabić i utrudniają grę, bo biegają za Tobą jak jakiś wrzód przy tym zadając mordercze ciosy :P Wykorzystano tutaj motyw z Hired Guns, czyli kupowanie różnych działek m32 itd. W celu odnalezienia tych sampli musimy tak jakby penetrować/przeszukiwać ciała niektórych trupów, które leżą i wąchają kwiatki, ten proces trwa chwilę, więc z Tobą musi być jakiś kolega który będzie Cię osłaniał :D To moja pierwsza reakcja z tą mapą, na pewno jutro będę w nią ciupał aż w końcu ją rozgryzę. Jedyne moje rozczarowanie to słaby exp zaledwie 500, a wydawało mi się że dużo tych punktów nazbierałem :(.

Ale co ja będę Wam tutaj oceniał - sami sprawdźcie!

Opublikowano

Chyba został podniesiony EXP (grałem z 200% pass) więc warto sobie na tym przyexpić.

Wygrana:

zAHX0tG.jpg

Czas się skończył:

1Tcz1YB.jpg

Grałem bez Vipa w roomie więc można jeszcze więcej wyciągnąć.

Opublikowano

Chyba został podniesiony EXP (grałem z 200% pass) więc warto sobie na tym przyexpić.

Wygrana:

zAHX0tG.jpg

Czas się skończył:

1Tcz1YB.jpg

Grałem bez Vipa w roomie więc można jeszcze więcej wyciągnąć.

Bo teraz nexon chyba podniósł expa i gp na wszystkich mapach, więc będzie można zaszaleć, już idę testować :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...