Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Potrzebne takie same tło jak....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam potrzebowałbym identyczne tło jak jest na;

http://cs-gra.pl/

z góry dziękuję

kto pierwszy daje like;p

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

tak to jest to... tylko przyjrzyj się ze na cs-gra.pl są jeszcze paski skośne na tle .. ( \\\\\\\) a na tym co wysłałeś tego nie ma:(

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Oczywiście, że są. W końcu jest to ten sam obrazek.

Być może ich nie dostrzegasz. Powyższy link jest w źródle, w css. Więc inaczej być nie może.

gamedevmania.com

Opublikowano

to jaki tam jest kod ustawiony ze te paski widać bo na moim tego nie widać,jest jak by oddalone ;/

Opublikowano

@MilionyDecybeli

ehhh - gdybys byl mniej leniwy i zobaczyl tlo, ktore podalem w skali 1:1 to bys zobaczyl paski

2tla.png

po lewej strona, po prawej tlo

oryginalny plik ktory podalem ma 1658px × 943px i pokazany w jako IMG zostal zmniejszony w przegladarce do 100% szerokosci, a po przeskalowaniu drobne paski staly sie niewidoczne, ale gdybys kliknal lupe, ktora sie pojawila na obrazku ...

Lepiej jest nie odzywać się wcale i pozwolić ludziom myśleć, że jesteś glupi, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Mark Twain

Opublikowano

kolego wyżej ja cię rozumiem i ja widze te paski...

chodzi mi o to ze na stronie one są widoczne dokładnie. jednak ja na swojej stronie www jak to daje to obrazek mi się rozściąga do wymiarów strony przez co nie ma tego efektu co na ich stronie, teraz chodzi mi o to w jakim pliku musze zmienic kod html bo cos z kodem mam zmienione zapewne. i jak ten kod zmienic.

Opublikowano

ref

Opublikowano

chciales tlo - dostales tlo

nigdzie nie bylo napisane, zeby zrobic gotowa i identyczna strone sadzac po innych Twoich postach

dlatego co do reszty to

http://www.google.pl/search?q=kurs+podstaw+html

i

http://www.google.pl/search?q=kurs+podstaw+css

Lepiej jest nie odzywać się wcale i pozwolić ludziom myśleć, że jesteś glupi, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Mark Twain

Opublikowano

dałem lika jednak napisałem ze potrzebuje takie samo tło, czyli chyba jasne zeby tak samo wygladało na forum. moge prosić o kod jaki bym miał ustawić ?

Opublikowano
body {
	background : url(images/background.png) #1B1B1B center top;
	background-attachment : fixed;
	margin : 0 auto;
	margin-top : 0px;
}

tak wyglada kod ze strony cs-gra

wystarczylo zobaczyc zrodlo strony (to funkcja dostepna w kazdej przegladarce) i odczytac, ale skoro nie masz o tym pojecia a czytac podstawowych kursow Ci sie nie chce, to pomysl o czyms na czym sie znasz - nie wszyscy musza robic strony www :/

Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...