Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESP, który dodaje FPS w BF3

lov3e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Na unknown'sach znalazłem pewien cheat, z funkcją aimbota, ESP, no recoil, a także bullet damage modifier ( one hit kill ). Teoretycznie takowe cheaty z ESP ( okienka, nick i bone ) powinny odejmować FPSy ( miałem tak na wielu ESP ). Lecz akurat owy cheat z 25-35 fpsach na conquestach robi u mnie 30-55 FPS przy 48 osobowym serwerze, a fpsy nie spadają poniżej 30, nie ma mowy, nawet przy wybuchach, 64 os etc. Jak to możliwe.? Cheat ten nie powoduje jakiegoś usuwania tekstur ani nic, więc jestem bardzo zdziwiony. Chciałbym znaleźć osobę która wytłumaczyłaby mi jak to możliwe, że cheat aż tak boostuje mi fpsy ( rozgrywka jest o wiele płynniejsza, w końcu można normalnie pograć ). Interesuje mnie także, czy ktoś potrafiłby wyłączyć te wszystkie funkcje ( aim esp itp ), lecz by cheat nadal boostował mi FPSy ( po kilku dniach na ESP bądź one hit killerze gra się staje nudna ). Dodam także, że mam zainstalowane FXAA Danoc injector na poprawę FPSów - bez tego mam nawet mniej niż te 25 FPS. Nie mam pojęcia, czy ten FXAA ma jakiekolwiek znaczenie, czy może być tak, iż połączenie FXAA + cheata = duży boost FPS. Z góry dzięki za przeczytanie i odpowiedź, pozdrawiam.

@Moda proszę o zmianę prefixu z [bF3] na [Pytanie], zapomniałem iż jest wymóg jasno określonej funkcji topicu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...