Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem cs steam

EnclavxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z cs'em na steamie chodzi mi o serwery na botach jak próbowałem 0 laga wszystko spoko problem polega na tym że mam lekkiego scina 1 sec i za 10 sec znowu to samo i tak caly czas probowalem wszystkiego zmienialem priorytet na niski aktuazliowalem karte graficzna reainstowalem steama cs'a i dalej to samo wpisywałem rozne komendy zmieniałem rozdzielczość i dalej to samo. Gdy włączam cs'a z rana gdy komp nie chodził mam słabsze lagi po 2 godzinach gdy trochę się nagrzeje lagi się powiększaja dorzucam filmik jak to wygląda pomocy ! ;)

linkd : http://speedy.sh/EydT9/bulion.dem

Opublikowano

Skoro przy włączeniu kompa jest git, a po 2h jak ci się nagrzeje zaczynają się lagi, to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie co jest przyczyną tych lagów. Przeskanuj kompa combofixem, ccleanerem, adwarem, antywirusem.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Skoro przy włączeniu kompa jest git, a po 2h jak ci się nagrzeje zaczynają się lagi, to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie co jest przyczyną tych lagów. Przeskanuj kompa combofixem, ccleanerem, adwarem, antywirusem.

Skanowałem malware bytes avastem ccleaner w sumie miałem chyba 60 wirusów usunąłem ale problem dalej się pojawia może to przez to że komputer się przegrzewa ?

Opublikowano

Skanowałem malware bytes avastem ccleaner w sumie miałem chyba 60 wirusów usunąłem ale problem dalej się pojawia może to przez to że komputer się przegrzewa ?

Najprawdopodobniej tak.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...