Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] avabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z gra AVABEL Online.Mianowicie wbilem 15lv, wybralem klase rouge czy jakos tak i ta klasa jest jak ninja na polski sztylety itd.A moj problem to ze mam 2 sloty na sztyle w eq i ijak naloze 1 sztylet to okgram expie itd ale jezeli naloze 2 sztyle to po 1 uderzeniu nawet w powietrze kicka mnie z gry reloguje. Nwmdlaczegotak sie dzieje jak wiecie toodpowiadac bede wdzieczny.

Opublikowano

Witam.

Mam problem z gra AVABEL Online.Mianowicie wbilem 15lv, wybralem klase rouge czy jakos tak i ta klasa jest jak ninja na polski sztylety itd.A moj problem to ze mam 2 sloty na sztyle w eq i ijak naloze 1 sztylet to okgram expie itd ale jezeli naloze 2 sztyle to po 1 uderzeniu nawet w powietrze kicka mnie z gry reloguje. Nwmdlaczegotak sie dzieje jak wiecie toodpowiadac bede wdzieczny.

Jakie to są te drugie sztylety? Nie wiadomo skąd, miałem jakąś broń na wyższy lvl, nie wiadomo jak, udało mi się ją założyć, ale mnie nie kicknęło. Ogółem gra posiada wiele bugów. Może akurat tamte sztylety są zbugowane?

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...