Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile mn. będę expił

Orzi:3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym dał radę max 2 tyg z przerwami , jeśli aż tak bardzo ci zależy to 24h dzień i noc , to w tydzień może mniej .

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Siemka , ile mniej więcej bd expił od 35lv`a do 52  woj body , mam zamiar na bo expić z pd expa tymi na 1h . Ogarne bez problemy cały spot. niebieskich spot  teraz ferie to w nocy bd expił bo więcej spotów wolnych .

Jak grasz 7 h dziennie to gdzies 7-8 dni styknie.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

W Tydzień, 3-4 godzinnego grania [ Jeśli nie padasz co minutę ] Spokojnie wbijesz.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Siemka , ile mniej więcej bd expił od 35lv`a do 52 woj body , mam zamiar na bo expić z pd expa tymi na 1h . Ogarne bez problemy cały spot. niebieskich spot teraz ferie to w nocy bd expił bo więcej spotów wolnych .

Nie da się określić w ile wbijesz lvl. Wszystko zależy od tego czy ktoś ci będzie ksuł czy padniesz czy też nie ,ale jeżeli nic nie stałoby na drodze do spokojnego expa to wyszłoby jakieś max 2 dni , ale po 45 musiałbyś już iść do v2.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...