Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkujący

DrHouse1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś zakupiłem sobie diablo 3 nie mam żadnego doświadczenia w tego typu grach, ostatnio grałem tylko w path of exile do 90lvl. Może jakieś porady dla początkującego?

Opublikowano

Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem diablo.

Ale mam pytanie.

Czy tutaj istnieje parę serwerów gdzie gra np po 1000 Osób ? masz swoją postać i ją rozwijasz.

czy jest inny tryp rozgrywki,bardzo proszę żeby ktoś mi to wyjaśnił bo od tego zależy czy kupie tą grę.

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

UP.

Jeśli chodzi Ci o serwery prywatne to takich nie ma ( przynajmniej o żadnym nie słyszałem. kiedyś coś się tam tworzyło ale był to kompletny fail. ) Grę opłaca się kupić gdy wyjdzie dodatek reaper of souls. Zniknie AH oraz RMAH i wszystko będzie zależało od tego ile godzin spędzisz nad grą i szczęścia a nie ciągłego kampienia na AH aż jakiś zółtodziob wystawi coś dobrego za grosze.

Mechanika gry jest dość prosta i nie ma co się oszukiwać, monotonna. Niestety. Po przejściu gry jedną postacią kolejnej mi osobiście nie chciało się robić, ale przecież na tym polega diablo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...