Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]vps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was pytanie, jaki vps polecacie do testów aby był dobry i tani?? Co sądzicie o ofercie 1&1 po za tym minusem że trzeba wykupić na minimum 3 miesiące to oferta wydaje się być ciekawa. Czy ktoś już korzystał z ich usług? Czy nadaje się aby postawić na nim serwer do metina? A może znacie jakiąś inną tańszą lub lepszą serwerownie?

Dzięki za odpowiedzi.

Przepraszam za brak prefiksu, dopiero po umieszczeniu tematu przeczytałem regulamin działu.

Opublikowano

1and1 nie polecam. Nie postawisz tam. Proponuje ovh lub kimsufi.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

https://mintshost.pl/vps.php

To polecam jeszcze. Tanie i dobre.

Wielu moich znajomych na tym kupowało. A dopiero teraz przypomniałem sobię więc ci pisze :)

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Można mieć VPS na FreeBSD. Zaraz ci tego poszukam :) i dam edit.

Edit@On
i mają ze SprintDataCenter.pl więc mają FreeBSD :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...