Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombie mod

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pytanko dot. zombie mode, konkretnie:

Dlaczego gdy zombie mnie zainfekuje to czasami jest tak, że skaczę tak wysoko jakbym miał hacki włączone jakieś? Żadnych programów, ani nic. Nie grałem ponad 5 miesięcy stąd pytania; czy coś się zmieniło, czy to bug jakiś, a może hack na serwrze, który tak działa na zmienionych graczy?

Opublikowano

Generalnie to na wszystkich :P Z tych co pamiętam: House top, Nei, toy. Na nowych tak nie miałem.

@

Srry za taką nazwę tematu... w sumie temat bez tematu :P Zapomniałem wpisać :P Prefix zajął zbyt dużo pojemności mojego procesora w głowie.

Wracam po 5 miesiącach do mv a tu takie cuda... Szkoda, że hacki są, bo bez nich gra się lepiej.

Opublikowano

@ref

Dowiedziałem się, że tryb zombie mode został zmieniony tak wraz z dodatkiem surge :( A co za tym idzie zjebali zombie mode, bo praktycznie nie da się wygrać, chyba że kupię sobie za 200 couponów seta +14% do speeda i można grać... Mam 18 kuponów, myślę, że za 3 lata uzbieram te 100 :P Za wysoko skaczą zombie, daje im to przewagę. Jak zombie jest sam to nie ma problemu, bo jak się grać potrafi to spokojnie się go rozwali tym bardziej, że zmniejszyli czas przygotowania mg do strzału, ale kiedy zombie jest 2,3 to nie pozostaje nic innego jak ucieczka+ atakowanie, bądź zatańczenie z zombiakami co zazwyczaj kończy się zarażeniem :(

Szkoda, bo akurat w tej grze lubiłem ten tryb.

Jeżeli nikt nie ma nic do dodania to można zamknąć :)

Budowniczy
Opublikowano

Wina tych aktualizacji.

Ja też tak miałem jak grałem na Zombie Modzie :P

Wydawało mi się to dziwne, ale przeczytałem u jakiegoś kolesia, że to weszło wraz z aktualizacją i nie był to bug.

Pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już dawno wyjaśnione.

To nie był hack, wróciłem do gry po ponad półrocznej przerwie i nie wiedziałem, że powiększyli skok zombie :)

To nie był hack/bug

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...