Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KOMPUTER] Karta graficzna co i jak zeby było super w assassin creed 4 black flag :)

rohbar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam iż niedługo chcę kupić sobie karte graficzną posiadam 1 gb radeon hd 6670... -,- Chciałbym kupić taką karte gdzie uzyskam POWYZEJ 50fps ... korzystam z raze game booster pokazuje mi 15/10 fps.. z tą kartą.

Komputer parametry:

intel core i5 3,20ghz

32 bit system windows 7

4 gb ram

Pytanie takie czy opłaca się kupić tą karte:

http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/gigabyte-geforce-gtx770-4gb-ddr5256bit-dvihdmidp-pci-express,41701.html

jeśli nie to prosze pisać budżet 1,5k :D fast

Opublikowano

Nie wiem jak sprawdzić zasilacz... wiem jestem debilem ale naprawdę szukam 3000000 razy w tym menedżerze urządzeń i nie ma xD

@up gram na 1 ale chce uzyskać naprawdę DOBRĄ MOC BO TERAZ RZYGAM JAK JEST DESZCZ I JESTEM NA STATKU NORMALNIE WIDZE MINCRAFTA... -,- xD

Opublikowano

Teraz sie bd bawił w otwieranie kompa ;( niee ! Dobra inaczej :D podać Mi SUPER jp karte żeby ta płynność w tym assassinie była zajebi*** nie jakieś cuda ale przynajmniej 60 fps mój kolega ma procka słabego chyba 2,7 coś ale karte 4gb i ma 50/60 Podać Mi karte graf do 1,5k i zasilacz do 400 albo wiecej potem sprawdze jezeli cos to dokupie zasilacz :D

Opublikowano

Jak nie grasz w wyższej rozdzielczości niż Full HD to i tak nie wykorzystasz 4GB, więc wyrzucisz 200zł w błoto.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...