Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dostałem bana za nic

supergracjansta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FairFight znów wariuje.

Sprawdź czy nie używasz programów zawierające plik który może być wykryty jako wspomagacz? Lub czy używasz gammaadjustera itp.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie tylko , artemis na swoich twitchu mowił że gameboostera wykrywa równiez jako wspomagacz do gry (niewiadomo dlaczego) , byc moze wlasnie dlatego dostales bana .

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

No ale on tylko polepsza fps .Nie daje mi super mocy

1. 2880 min to 2 dni
2. To jest perm ban :D
3. Kiedys grales na esp i wszystko jasne ;/

1.A tak na 24 nie 12 -;-

2.Nie

3.Nie grałem i nie mam esp

Sam wypowiadasz się na temat cheatów to sry

Opublikowano

nie wiem czy wiesz ale ban na 2880 min jest banem permamentnym nawet jak minie ci ten czas to potem jak wejdziesz na serwer to cie wywali i da znowu bana na 2880 min automatycznie

Opublikowano

jakbyś chciał wiedzieć istnieją też bany na kilka dni. Mi się wydaje że to przez game boostera, radzę nie grać na nim. Albo spróbuj grać jak znów dostaniesz to strzelam że to przez game boostera

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Można spróbować , aczkolwiek ja po napisaniu proźby o zmianie emaila , doczekałem się odpowiedzi po niecałym miesiącu ...

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Tak jak up szczerze sam zaczynam wątpić że ten cały Support w ogólne istnieje.. Sam czekam od września na odpowiedź.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz do Supportu i powiedz że tylko używałeś GameBostera nie wiedząc że za to jest Ban bo z kąt masz wiedzieć takie rzeczy GameBuster to przecież nie czit i nie wspomagacz

Opublikowano

Napisz do Supportu i powiedz że tylko używałeś GameBostera nie wiedząc że za to jest Ban bo z kąt masz wiedzieć takie rzeczy GameBuster to przecież nie czit i nie wspomagacz

I tak go nie odbanują. Nie ma szans.

Opublikowano

Support nie czyta próśb o Unbana. No way?

Zauważyłem to już dawno wysyłając 4x tickety o unbana, jak i mój kolega

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

To jest nasz Kochany Hammerpoint

Przepraszam Wszystkich za mą kulturę ale po prostu HammerPoint robi nas graczy w CH**a Obiecują tyle a nic nie robią ... i jeszcze zabierają graczom konta :(

Taaaaa i ta Optymalizacja Soo Gooood

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...