Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do kiedy można poprawic oceny i...?

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Do kiedy można poprawić oceny ? Jestem w technikum informatycznym . Jestem zagrozony z 5 przedmiotów i z 1 jesten nieklasyfikowany.

1. Do kiedy można poprawić oceny?

2. Mogę zdać z 1 jedynką? Jeżeli w gimnazjum zawsze zdawałem normalnie, nigdy z 1 na koniec roku ani na półroczne.

3. Co z tym nieklasyfikowaniem? To jest tak, że nie byłem na 50% lekcjach tak? Jak napiszę parę kartkówek itp. i będę miał oceny dobre, to to mi zniknie?

skpUo.png

Opublikowano

Możesz zdać z jedną jedynką, bierzesz wtedy warunek ale tą jedynke poprawiasz albo na poprawce w sierpniu albo w next klasie.

A jak masz nieklasyfikowanie to bedziesz pisać egzamin klasyfikacyjny z całego roku.

A oceny mozesz poprawiać do konca roku :)

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Siemanko!

Do kiedy można poprawić oceny ? Jestem w technikum informatycznym . Jestem zagrozony z 5 przedmiotów i z 1 jesten nieklasyfikowany.

2. Mogę zdać z 1 jedynką? Jeżeli w gimnazjum zawsze zdawałem normalnie, nigdy z 1 na koniec roku ani na półroczne.

3. Co z tym nieklasyfikowaniem? To jest tak, że nie byłem na 50% lekcjach tak? Jak napiszę parę kartkówek itp. i będę miał oceny dobre, to to mi zniknie?

1. Oceny można teraz ten tydzień i po świetach masz chyba jeszcze parę dni. Tak jest przynajmniej u mnie. ;)

2. Jeśli masz 1 na półrocze, to prawdopodobnie będziesz pisał poprawkę z całego semestru.

3. Tak , nie było Cię na 50% lekcji. Tak, zawsze masz taką szansę. Poumawiasz się z nauczycielami, i powinni dać Ci napisać te kartkówki / sprawdziany.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Oceny są wystawiane 2 stycznia, czyli masz czas do końca tygodnia na poprawę. Co do 3 to nie zniknie ci to jeśli będzie nieklas. To piszesz egzamin klasyfikacyjny z semestru.

Opublikowano

u mnie oceny sa do konca stycznia, a co do niklasyfikowania zalezy od nauczyciela, jesli byles na spr etc wiekszosc ma to w dupie, ale niektorzy cie nieklasyfikuja gry masz 50% nieob i piszesz test sprawdzajacy

Opublikowano

1. Najprawdopodobniej możesz poprawiać do 17stycznia. Inne szkoły mogą mieć krócej ze względu na ferie zimowe.

2. Możesz zdać z jedną jedynką ale nie zakładaj że będziesz miał jedną pałę bo masz ich na razie 5 + nk. A na koniec roku przypomnę że można poprawkę pisać chyba tylko z dwóch przedmiotów. I nikogo nie obchodzi co było w gimnazjum.

3. W zależności od nauczyciela to albo piszesz egzamin klasyfikacyjny z całego półrocza albo da Ci szansę na zwykłą poprawę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...