Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] 10 powodów, dla których warto zagrać w League of Legends

Qlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Panowie i Panie!

Przygotowałem krótki i treściwy materiał, w którym przedstawiam 10 powodów dla których warto zagrać w Lola. Starałem się, żeby film był nie tylko merytoryczny, ale i zabawny, stąd choćby 10 powód... :D

Oczywiście to 10 powodów, dla których według mnie warto zagrać w Lola, nie każdy musi się z nimi zgadzać ;). Ciekaw jestem jakie powody Wy byście wymienili.

Film zrobiłem z myślą o zupełnie zielonych graczach, lub nie grających w gry w ogóle, stąd dydaktyczny ton ;) Możecie go podesłać niezdecydowanym znajomym czy cóś ;)

Dajcie znać co o tym myślicie!

...Tak wiem, czyta się lig od ledżens i woliber - spartoliłem tę kwestię :D

Opublikowano

Po obejrzeniu całego mam pozytywne odczucia. Jedyną rzeczą, która mi się nie podobała (troszkę denerwujące), były te dźwięki przy nr. powodów. Ja bym tutaj dał coś bardziej spokojnego. Takie tylko moje zdanie. Ogólnie kawał dobrej roboty :3

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

"Znani aktorzy z kreskówek spisali się znakomicie" - z tym się nie zgadzam.

Wiele informacji na pewno się innym przyda.

Opublikowano

Ładnie ci to wyszło, czekam na film z społecznością w lolu ^^ chętnie posłucham twoich sposób, mam niby swoje ale też mnie ciekawi jak inni sobie radzą.

@LeXu a czemu? Polska wersja śmieszy.. jedynie nie podoba mi się: cztery trupy, pięć trupów itd :).

I nie powiem najlepsi to renek i nasus :) idzie się pośmiać.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

1. Powód czwarty - Osoby grające więcej mają przewagę nad grającymi od czasu do czasu. Nie chodzi tu jednak o złoto na początku gry, lecz choćby doświadczenie, runy czy postaci.

2. Mecze nie trwają DO np 20min, tylko około. Ważna różnica

3. Powód 9. Masz rację liczące po kilka tys. fanpage oddaje dużą ilość dziewczyn w wielomilionowej społeczności ;)

Film ogólnie na + z drobnymi niedociągnięciami

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...