Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Silver

dankrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry. Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę tu.

Jeżeli jest to zły dział, proszę o przeniesienie do dobrego.

Tak więc tak jak w tytule - mam problem z wyjściem z Silver 5. Cały czas natrafiam na Brązy III i I, nie ma kto mnie wycarriować. Tak więc doradźdzcie co robić, czy grać Supportem i być Carry'owany przez team czy co mogę zrobić!

Czekam na waszą pomoc, mam aktualnie -10 pkt. Byłem s4, spadłem po grach duo z moim kolegą brązem i sam otykam się o brąz, POMOCY!

pr02.jpg
Opublikowano

Jeśli nie umiesz grać to potrenuj na ranked'ach,co do samego carrowania to wg. mnie najlepszy jest mid,z tego powodu że grasz postać AP,do tego masz wzgląd na bot'a oraz top'a ;)

Opublikowano

Jeśli nie umiesz grać to potrenuj na ranked'ach,co do samego carrowania to wg. mnie najlepszy jest mid,z tego powodu że grasz postać AP,do tego masz wzgląd na bot'a oraz top'a ;)

Zawsze ćwiczę na normalach i i tak gówno wychodzi ;/.

pr02.jpg
Opublikowano

Twoj problem lezy w twoim mmr ktore jest niestety slabe i dlatego trafiasz na ludzi z brazu. Rada? Musisz pograc troche duo najlepiej z kumplem ktory jest w gold/platynie. Graj na midzie ew. shen'em na topie, roamuj i nie krzycz na ludzi z teamu. Jak nie poprawisz swojego mmr to w sezonie 4 zawitasz do brazu

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Zawsze ćwiczę na normalach i i tak gówno wychodzi ;/.

To oglądaj jakieś stream'y,teraz akurat są LCS'y,co do samych streamerów to możesz się uczyć oglądając ich grę.

Opublikowano

Graj Evelynn w jungli. To obecnie chyba najbardziej broken postać.

W jungli jest nie do zatrzymania, a na bronzach / silverach to powinna stompować gry o ile naprawdę zasługujesz na coś więcej niż Silver V.

Grając w jungli masz też możliwość babysittowania jakiejś linii gdyby trafiły Ci się gdzieś wybitne ofermy.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...