Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czarny ekran po wykonaniu jakiejkolwiek akcji teleportacji

Dywersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie.

Gdy wykonam jakąkolwiek akcje z teleportacją np: użyje ringa tp bądź po śmierci chcę wrócić do miasta itd. ekran robi się czarny to było by normalne (chyba) jak by trwało 0,5 sec, 1 sec. ale mi tak zostaje do póki nie wyłączę gry za pomocą menadżera zadań (w inny sposób nie da się wyłączyć) w czasie kiedy ja mam black screena koledzy mówili że byłem normalnie na serwie a kiedy próbuje zalogować się ponownie za pomocą nowego okna z metinem wyskakuje informacja że konto jest online i dopiero wtedy wylogowuje mnie z gry.

Myślę że SSy tu w niczym nie pomogą ponieważ nie wyskakuje mi żaden error.

Próbowałem na innych serwerach dzieje się to samo.

Pozdrawiam.

Dywersja.

Opublikowano

To problem klienta. Kiedyś miałem klienta spakowanego w iso. i odpalałem go z zamontowanego obrazu = efekt ten samo co podałeś. Czarny ekran po teleportacjach. Zmień lub sprawdź w syserr.

Najlepiej pobierz na nowo, do czystego folderu na innym dysku niż teraz masz.

Opublikowano

próbowałem reinstalować tylko że to nie dzieje mi się na 1 kliencie tylko na kilku sprawdzałem już na 4.

sprawdzę jeszcze w tym syserr

Opublikowano

To problem klienta. Kiedyś miałem klienta spakowanego w iso. i odpalałem go z zamontowanego obrazu = efekt ten samo co podałeś. Czarny ekran po teleportacjach. Zmień lub sprawdź w syserr.

Najlepiej pobierz na nowo, do czystego folderu na innym dysku niż teraz masz.

heh

zainstalowałem od nowa i uruchomiłem i już nie ma problemu :D

Ale ze mnie kretyn:P

dobra koniec tematu proszę o zamknięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...