Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer nie wyszkuje telefonu (Anroid)

Gość Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem otóż podłączam fona (Android) i mi go na kompie nie wyszukuje :< dodam , że to jest HTC wildfire może trzeba jakis program zainstalowac? help ;p

Opublikowano

W nowych smarfone'ach oprogramowanie jest instalowane przez samo urządzenie, więc obstawiam że problemem jest port USB i/lub kabel. Po podłączeniu komputer powinien wykryć nieznane urządzenie, a na telefonie powinieneś wybrać opcję z instalacją oprogramowania.

Opublikowano

W nowych smarfone'ach oprogramowanie jest instalowane przez samo urządzenie, więc obstawiam że problemem jest port USB i/lub kabel. Po podłączeniu komputer powinien wykryć nieznane urządzenie, a na telefonie powinieneś wybrać opcję z instalacją oprogramowania.

Nic nie wykrywa, a wejscie jest sprawne poniewaz mam drugi telefon i tamtego wykrywa (Lumia 520 windws phone)

Opublikowano

Jak podłączasz telefon to na ekranie fona powinno się wyświetlić kilka opcji i wybierz Napęd dyskowy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

może pogrzeb w ustawieniach usb tez chwilkę miałem z tym problem

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Może masz wyłączone w ustawieniach "coś" przepraszam nie pamiętam nazwy, związanego z USB ta funkcja blokuje połączenie z PC.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jeśli podłączysz telefon do USB, to w telefonie powinna się pokazać informacja. Nie pamiętam teraz jaka.

Ale ja też mam Androida, i normalnie mogę podłączyć i wszystko ładnie śmiga.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak podłączasz telefon to na ekranie fona powinno się wyświetlić kilka opcji i wybierz Napęd dyskowy.

Dzięki, pomogło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...