Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] Support

Ekwador17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż , chciałbym złożyć stronę run na supporta i tu powstaje dylemat : glyph napewno mr i mr/lvl a seale armor natomiast nie wiem czy wziąść quinty gold/sec czy HP ? Ponieważ grając supportem w S4 nie cofam się do bazy nie mając 1/2 k golda bo tyle leci z itemków , i to dało mi do myślenia ... Rówież dylematem są marki nie wiem czy kupic hybrid pene czy armor ? Pomóżcie dodam iż mam wszystkich supportów i gram tylko supp z kumplem na bocie . Dokupiłem nową strone , wcześniej miałem standart AP i AD lecz na coraz wyższym poziomie widzę braki więc zdecydowałem się zbydować specjalną stronkę . Prosze o porady ! :)

Opublikowano

Pozwól, że przedstawie moją propozycję. Zestaw do grania bardziej defensywnego niż ofensywnego. Nie polecam zbytnio dla bohaterów wsparcia, których zadaniem jest wbicie się we wrogów.

Większy Znak Pancerza (0,91 Pancerza) x9

Większa Pieczęć Złota (0,25 Sztuk złota co 10 Sekund.) x9

Większy Glif Many (11,25 Many) x9

Większa Esencja Złota (1,0 Sztuk złota co 10 Sekund.) x9

Ten zestaw w połączeniu ze specjalizacjami da nam duży przyrost złota oraz możliwość dłuższego pozostania w alei dzięki zwiększonej manie o około 110.

Opublikowano

Pozwól, że przedstawie moją propozycję. Zestaw do grania bardziej defensywnego niż ofensywnego. Nie polecam zbytnio dla bohaterów wsparcia, których zadaniem jest wbicie się we wrogów.

Większy Znak Pancerza (0,91 Pancerza) x9

Większa Pieczęć Złota (0,25 Sztuk złota co 10 Sekund.) x9

Większy Glif Many (11,25 Many) x9

Większa Esencja Złota (1,0 Sztuk złota co 10 Sekund.) x9

Ten zestaw w połączeniu ze specjalizacjami da nam duży przyrost złota oraz możliwość dłuższego pozostania w alei dzięki zwiększonej manie o około 110.

Czyli to samo co ty ,tylko że zmieniłeś czcionke i kolor :P

@Topic

Tak jak up ,nie opłaca się grać defensywnie supportami.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Jak to samo skoro pozostałe osoby wyżej mają zupełnie co innego? Co do grania wsparciem defensywnie to jak najbardziej się opłaca, że chyba źle się zrozumieliśmy dlatego rozwinę co miałem na myśli. Nasz sojusznik w alei zabija miniony a my leczymy go bądź przywracamy mane jednocześnie starając się nie dopuścić wroga do minionów. Tym sposobem nasz sojusznik zdobędzie dużo złota na przedmioty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...