Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, Hack lvl.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Licze na waszą pomoc. Otóż z jednego tematu MAFEX użyłem hacka i mój problem polega na tym że nie chce mieć 70 lvl 10 prestiżu lecz 4 prestiż 70 lvl. Wszystko wiem jak ustawić tym mega unlockerem ale jak wyjde z gry i wejde spowrotem mam 70 lvl 10 prestiżu. Piszę tutaj o pomoc gdyż nie znalazłem na 6 stronach odpowiedzi.

PS: piszesz że trzeba EAM importować staty ale ja nie umiem się nim obsługiwać ;/ Ktoś pomoże?

Opublikowano

Tak już mówię wejdź na gdzie masz steam czyli D:\Program Files\Steam następnie poszukaj folderu UserData Wchodzisz i masz Folder taki 57568310 czy inny ale cyfrowy jest

potem dalej wchodzisz i też są 2 foldery cyfrowe Wybierasz ten 1 po lewej stronie

i tam znajduje sie Folder Remote Oraz remotecache.vdf Musisz to usunąć i staty masz 1 lvl i następnie w Tym Programie ustawiasz staty i je robisz i już takie zostają :)

o to Obrazki co usunąć

79059530.png

xd2v.png

xd3g.png

17064913.png

Sory za jakość obrazów bo sie spieszyłem ;)

Pomogłem Daj *5 ;)

33343.png32094.jpg

32506.png28123.jpg

Uczeń
Opublikowano

Tak ale w folderze gdzie mają być dwa foldery z cyferkami ja mam jeden O_o

To trudno. Na pewno w tum folderze, masz te 2 pliki, które trzeba usunąć. Po prostu usuń je, a następnie wejdź w steamapps>common>call of duty modern warfare 2>players

i usuń wszystkie pliki z rozszerzeniem ".stat". :D

097ff26d5d5d492f81283b01f46ca7dc.0.gif

modern-warfare-2.jpg

Uczeń
Opublikowano

Miałem taki sam problem i mi zadziałało. A robisz wszystko zgodnie z instrukcją mafex i moją??

Tak musisz usunąć wszystkie pliki. (wiem, że dużo)

097ff26d5d5d492f81283b01f46ca7dc.0.gif

modern-warfare-2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...