Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] The Connection to server has enden

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, Mam problem z CA.

Gdy wchodzę na CA to po kilku minutach wyskakuje mi ten błąd (The Connection to server has enden).

Mniej, więcej 5-6 minut jak wbije na CA.

Cały Czas wyskakuje.

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Raczej nie ;p

Spróbuj uruchomić przez gameboostera.

Opublikowano

Wciąż nic.

A próbowałeś reinstallować/pobierać od nowa/uruchamiać jako administrator? Bo ten błąd już całkiem rzadko występuje.

Opublikowano

A próbowałeś reinstallować/pobierać od nowa/uruchamiać jako administrator? Bo ten błąd już całkiem rzadko występuje.

Zara reinstala zrobie.

A jako CA otwieram tylko jako Adm ;p

@edit

Reinstal i nic ;p

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Teraz po updatcie sprawdź czy Ci chodzi, czasem jakiś mały plik jest wadliwy i już CA alarmuje.

Opublikowano

To jeszcze ten ccleaner został, ale to na bank od hacków/podejrzanych programów, bo wczoraj ściągałem loader znanego hacka i potem usunąłem go a dzisiaj już miałem 3 dc, no to skojarzyłem fakty, przeczyściłem komputer ccleanerem i odtąd żadnych dc nie było.

Opublikowano

To jeszcze ten ccleaner został, ale to na bank od hacków/podejrzanych programów, bo wczoraj ściągałem loader znanego hacka i potem usunąłem go a dzisiaj już miałem 3 dc, no to skojarzyłem fakty, przeczyściłem komputer ccleanerem i odtąd żadnych dc nie było.

Mi CCleaner czyści Kompa po zalogowaniu na niego ;p Więc już ni wim

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Mi CCleaner czyści Kompa po zalogowaniu na niego ;p Więc już ni wim

Na bank masz jakiś syf a hakszild to wykrywa :/ Proponuje zrobić formata ew. combofix, ten programik ustawia niektóre rzeczy domyślnie i wyrzuca syfy, wirusy itd.

@down,

poddaje się

Opublikowano

Na bank masz jakiś syf a hakszild to wykrywa :/ Proponuje zrobić formata ew. combofix, ten programik ustawia niektóre rzeczy domyślnie i wyrzuca syfy, wirusy itd.

Zrobilem Combofixem i dalej nic a formata nie chcę robić bo własnie miesiąc temu robiłem.

.

61vo.png

By Me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...