Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę]Zostanę Technikiem & Questerem!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak napisałem w temacie. Zostanę Technikiem oraz Questerem na "xxx" serwerze. Co do wynagrodzenia można się dogadać.

Języki, które znam i preferuje:

-Język PHP,Lua,HTML,C++,Delphi

Oferuje:

-Pisanie Questów (Poziom Zaawansowany)

-Pisanie Diffów

-Pisanie Fabuły

-Ogarnięcia serwera oraz ustawienie go specjalnie do swoich potrzeb pracy

-Zrobienie całej struktury budowy

-Przedstawienie szkieletu swojej pracy

-Kulturę Osobistą

-Przyjemną prace ze mną

-Dobrą zabawę przy robieniu

-Nie są to wszystkie zalety, ale głównie o te wszyscy pytają.

Oczekuje:

- % z IS (Do ustalenia)

- Gotowego dedyka/vps pod pracę

- Kultury Osobistej

- Dobierania słów do czynów

- Uśmiechu na twarzy

- Miłej pracy z (WAMI)

- Nie podejmowania próby oszustwa :)

- I inne takie mało ważne.

To tyle, jak na razie. Myślę, że z kimś na pewno się dogadam.

Kontakt ze mną:

-GG (46245962)

-Skype (ravess12) - Rzadko bywam na Skype

-TS3 - Jak ktoś zna jakiś proszę na PW :)

-PW - Wiadomość Prywatna. Odczytuję ją często.

Opublikowano

Na GG odp.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Z tym kolesiem nie ubiłbym nawet muchy w kiblu. Posiadałem z tym człowiekiem serwer Manvia.pl. Postawił serwer na gotowych plikach aline bug na bugu, niczego nie umiał naprawić. Wszystko kończyło się gadaniem, a zgłaszanie bugów kończyło się wyzwiskami w stronę graczy. Teraz gdy chciałem z nim skończyć tą żałosną współpracę, ponieważ ani ja, ani reszta teamu nie mieliśmy zamiaru dłużej się z nim użerać zostałem ztyrany jak świnia od najgorszych i jeszcze określony mianem oszusta. Ponieważ serwer przez miesiąc zarobił 38 zł z którego ja jeszcze miałem mu zapłacić. Postanowiłem nie wszczynać wojny, ale kiedy poprosiłem go grzecznie żeby wyszedł z kanału to zwyczajnie popsuł całego TS'a i pobanował ludzi, którzy nawet nie wiedzieli o co mu chodzi. Dawanie temu człowiekowi dostępu do czegokolwiek to samobójstwo w biały dzień. Przez Shirqa straciłem połowę graczy, którzy tylko widząc go w timie nawet nie mieli zamiaru wchodzić na serwer. Do teraz straszy nas jakimiś Gumisiami i administracją MPC, która rzekomo ma zbanować mi konto za nic. Osoba ta jest nie kompetentna, dałem mu pełne zaufanie i z pokorą z nim współpracowałem, a teraz dostaje zapłatę,- wyzwiska od ćpunów. Menskill tylko cię przestrzegam przed tą osobą, twoja sprawa co zrobisz. Ale pamiętaj, że to czym miesza Shireq nie ma szansy powodzenia. Moją wypowiedź z pewnością podbiła by znaczna większość userów z działu Metin2, oraz WSZYSCY gracze serwera. //Poprzednio z mojego konta korzystał właśnie ten człowiek i oczywiście od razu sprowokował flamewar i otrzymałem bana ;_) wszystkie słowa tego człowieka to oszczerstwa i chamstwo.

Opublikowano

@Up. Temat Close, widać kto umie czytać. Jesteś głupi. Kupiłeś serwer na jakimś dupnym hostingu mt2host gdzie ponad 60% oni zabierają. Trzeba mieć nierówno pod sufitem by tak nisko spaść. Jesteś zachłanny na wszystko... Bugi ? Idź tam do Technika Brekusa co robił hmm.... Prezke ? i tyle... ŻEGNAM!

Opublikowano

Z tym kolesiem nie ubiłbym nawet muchy w kiblu. Posiadałem z tym człowiekiem serwer Manvia.pl. Postawił serwer na gotowych plikach aline bug na bugu, niczego nie umiał naprawić. Wszystko kończyło się gadaniem, a zgłaszanie bugów kończyło się wyzwiskami w stronę graczy. Teraz gdy chciałem z nim skończyć tą żałosną współpracę, ponieważ ani ja, ani reszta teamu nie mieliśmy zamiaru dłużej się z nim użerać zostałem ztyrany jak świnia od najgorszych i jeszcze określony mianem oszusta. Ponieważ serwer przez miesiąc zarobił 38 zł z którego ja jeszcze miałem mu zapłacić. Postanowiłem nie wszczynać wojny, ale kiedy poprosiłem go grzecznie żeby wyszedł z kanału to zwyczajnie popsuł całego TS'a i pobanował ludzi, którzy nawet nie wiedzieli o co mu chodzi. Dawanie temu człowiekowi dostępu do czegokolwiek to samobójstwo w biały dzień. Przez Shirqa straciłem połowę graczy, którzy tylko widząc go w timie nawet nie mieli zamiaru wchodzić na serwer. Do teraz straszy nas jakimiś Gumisiami i administracją MPC, która rzekomo ma zbanować mi konto za nic. Osoba ta jest nie kompetentna, dałem mu pełne zaufanie i z pokorą z nim współpracowałem, a teraz dostaje zapłatę,- wyzwiska od ćpunów. Menskill tylko cię przestrzegam przed tą osobą, twoja sprawa co zrobisz. Ale pamiętaj, że to czym miesza Shireq nie ma szansy powodzenia. Moją wypowiedź z pewnością podbiła by znaczna większość userów z działu Metin2, oraz WSZYSCY gracze serwera. //Poprzednio z mojego konta korzystał właśnie ten człowiek i oczywiście od razu sprowokował flamewar i otrzymałem bana ;_) wszystkie słowa tego człowieka to oszczerstwa i chamstwo.

popieram ten typ gówno umie, a co dopiero diffy pisać jak gosc serwera na VPs nie umial odpalic

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

@Up. Jakiś dowodzik ? Jak możesz napisz chętnie. Nie potrafię ? Instaluje BSD, instaluje porty, instaluje mysql'a wgrywam liby.. A to, że tobie nie chciałem pomóc to inna bajka.

Opublikowano

@Up. Jakiś dowodzik ? Jak możesz napisz chętnie. Nie potrafię ? Instaluje BSD, instaluje porty, instaluje mysql'a wgrywam liby.. A to, że tobie nie chciałem pomóc to inna bajka.

Nie chciales czy nie umiales ?

Drugim powodem, może być to że ten gosc miał chyba z 5 kont na mpc np Shirrek . I w tym dziale można znalesc kilka innych jego ofert kazda pod innym nickiem .

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

@Up. Konta zostały po banowane. A twoje posty odnoszą się do zazdrości. @PS. Naucz się pisać!

@Po 2. jesteś złodziejem. Bo po wgraniu Ci plików na serwer po prostu zwiałeś!

@TEMAT CLOSE!

Opublikowano

Gamuś to jedne wielkie dziecko metina, który tylko i wyłącznie potrafi się włamywać na serwery!!!!. Niby ma gadane z kimś z mpc bo banują za nic i to jest prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...