Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co z grą?

Zatoxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka co z dzialem ogolnym dotyczacym gry rise of metin? czy ta wyjdzie ?! Miala wyjsca beta pod koniec listopada jest polowa grudnia i dalej nei ma wtf?

Opublikowano

siemka co z dzialem ogolnym dotyczacym gry rise of metin? czy ta wyjdzie ?! Miala wyjsca beta pod koniec listopada jest polowa grudnia i dalej nei ma wtf?

Przecież był temat że to fałszywe badziewie jest i że chce się wybić na nazwie "metin" więc ymir czy ktoś tam podał ich do sądu za przywłaszczenie sobie nazwy czy coś w ten deseń :P

Opublikowano

kurde.. a ta gra dziala dalej ? ta chisnka? wiesz moze? dzieki za szybkie odp ;x a tak czekalem na polska wersje :((

działa, lecz to kiczowaty szajs, wgl nie podobny do metina, nie polecam :)

Opublikowano

kurde.. a ta gra dziala dalej ? ta chisnka? wiesz moze? dzieki za szybkie odp ;x a tak czekalem na polska wersje :((

Chaos Gate czy jak się tam to zwało działa lecz nie ma nic związanego z metinem i nic nie będzie miało tak to jest jak potrafią omotać nazwą to jest taka manipulacja reklamowa :P wejdź zagraj będzie wszystko inaczej a w praktyce zostaje tak jak było :P uwierzyłbym jakby dali ss'y zrobionej chociaż w 30% pracy tak jak to zrobił m2m (teraz MagicToMaster) który po becie ma wystartować xD założył pięknie "fejsbuka" dał ss'y z gry i po kilku miesiącach dali klienta lecz zagrać na tej becie mogły tylko osoby które grały na nim wcześniej :c ja konta niestety nie miałem :/

Opublikowano

Słabe strasznie, chcieli wybić się na nazwie Metina i nic więcej.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Wiem ze nie podben bo galem w to mam 66 lv tam xD i nudna slabe expienie nudne i do tego w kolko misje musisz robic nuda nuda i nuda

Szkoda myslalem ze bedzie kolejna odslona metina :( dzieki wam rozwiazany elo

Opublikowano

Przecież był temat że to fałszywe badziewie jest i że chce się wybić na nazwie "metin" więc ymir czy ktoś tam podał ich do sądu za przywłaszczenie sobie nazwy czy coś w ten deseń :P

a były w tej bajce smoki ?

I DO TYCH PSEUDO ZNAWCÓW TEMATU:

JAK MOŻECIE GRAĆ NA RISE SKORO JESZCZE NIE WYSZEDŁ ?? ANGIELSKIEGO NIE ZNACIE ŻE NIE POTRAFICIE PRZECZYTAĆ ŻE CHINOL TO NIE WERSJA ENG ?

Opublikowano

a były w tej bajce smoki ?

I DO TYCH PSEUDO ZNAWCÓW TEMATU:

JAK MOŻECIE GRAĆ NA RISE SKORO JESZCZE NIE WYSZEDŁ ?? ANGIELSKIEGO NIE ZNACIE ŻE NIE POTRAFICIE PRZECZYTAĆ ŻE CHINOL TO NIE WERSJA ENG ?

TAk były w tej bajce smoki hejterku znajdź i przeczytaj sobie że ta gra "nie wyjdzie" :) poza tym to jest fejk i niech to do ciebie dotrze dostali pozew od ymiru za coś tam i teraz sobie to przeciągną jeśli już niby "wystatrutej ta wersja "Europejska" w co wątpię to ani nie będzie podobna do metina albo wystartuje w 2032 roku :] pozdrawiam i na przyszłość się czyta coś za nim się wypisuje takie głupoty no i nie musisz pisać aż tak dużymi literami bo nikt prócz ciebie ślepy raczej w tym temacie nie jest o_O

Opublikowano

@up To dlaczego dzisiaj dostałem email z wiadomością że CB: Rise of Metin startuje 21 Grudnia ?

beta.jpg
Visit our forum to get more information!
Get the latest news!

Wyrzuciłem link do pobrania, bo bym musiał dać scan..

Pozdrawiam,
SKmedix

sygna2014.png

Opublikowano

2@Up Ale ty jesteś kurde idiotą omg . Sam najpierw czytaj a nie jedziesz innych...

Po pierwsze to nie był Ymir tylko GF

Po drugie ta gra nie ma nic wspólnego z metinem ,twórcy napisali to na forum dlatego niewiem jak ty mogłeś myśleć że to będzie podobne do metina...

Po trzecie Beta jutro wystartuje...

Po czwarte czytaj uważnie ... :facepalm:

nostaleh.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...