Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z komputerem

Nnnoooo

Pytanie

Opublikowano

Witam, otóż już od dłuższego czasu mam problem z moim komputerem, mianowicie podczas oglądania np. filmu na yt, co jakiś czas komputer się zacina, dźwięk jest bardzo niewyraźny, słychać szumy itp. obraz filmu tez się zacina bardziej bym powiedział, że klatkuje. Stawiam na dysk i procesor, ponieważ kiedy tak się dzieje i wchodzę w menadżer zadań zużycie procka mam 100% i dysku też. przez przeglądarkę Google Chrome. Albo jak wyjdę z gry, typowo ją wyłączę, przez 2-5min nic nie da się zrobić na komputerze, i trzeba poczekać aż ochłonie i też jak chcę posłuchać muzyki i np. grać w minecraft'a to muzyka się zacina. Proszę was o pomoc, bo nie wiem co już robić.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobierz program hwMonitor i zrob ss pod czas grania i podczas normalnego uzytkowania, jezeli ten pc jest slaby to istnieje mozliwosc ze pobierales pare torrentow wystarczy i juz zamulony ja na swoim pc zawsze pobralem z 3 torrenty i mialem uzycie 100 procent tylko format

Opublikowano

Tak jest, podaj ss z hwmonitor'a i przy okazji podaj jaki masz sprzęt, a z ciekawości jeszcze zapytam po jakiej grze komputer musi odpocząć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...