Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[PROBLEM] Monitor

Gizzer

Pytanie

Opublikowano

Witam serdecznie! Posiadam monitor LG Flatron W2243S i obecnie jadę na przejściówce. Problem jest w tym, że maksymalną częstotliwość odświeżania ekranu jaką mogę uzyskać to 74Hz. Jak ustawię większą to Out of Range. Jest to problem w niektórych grach. Co może być problemem? Komputer wykrywa monitor jako Rodzajowy monitor inny niż PnP. Proszę o szybką pomoc. Dzięki z góry.

2pt6lxx.png

" We are all just a kid from somewhere. "

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z GTA IV i Metro Last Light.

Ostatnio też mam dziwne zjawisko. Włączam komputer, niby wszystko śmiga. Nowy sprzęt. Włączam BF3 i okropne lagi. Biore na Low i też lagi. Restartuję kompa włączam BF'a na ULTRA i max roz. i śmiga po 80-90fps.

2pt6lxx.png

" We are all just a kid from somewhere. "

Opublikowano

Wydaje mi się że to jest zwyczajnie maksymalna częstotliwość jaką może osiągnąć twój monitor, jeżeli się mylę to spróbuj zaktualizować sterowniki karty graficznej.

Opublikowano

Dobra karta graficzna, zainstaluj najnowsze sterowniki, jeżeli to nie pomoże to niestety "problem" tkwi w monitorze. A problem zamknąłem w cudzysłów gdyż nie jest to tak na prawdę problemem, Jakie gry się z tym gryzą??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...