Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem! "One more step..."

swistek

Pytanie

Opublikowano

Witam otóż od wczoraj mam problem z przeglądarką gdy chce wejść na jakaś strone np. demotywatory.pl wyskakuje mi takie coś :

problempn_nqwearp.png

Nie wiem co to ale skanowałem Avastem i nic nie wykryło,ściągnołem "Malwarebytes Anti-Malware" i usunołem to co znlazło lecz to nic nie pomogło prosze o pomoc i z gory dziękuje! ;)

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Refresh ;)

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

Opublikowano

Wpisz po prostu ten kod tam widocznie to jakieś zabezpieczenie dodatkowe. Jeśli nie pomoże to zmień przeglądarkę :)

podobnie jak kolega up, wpisz sobie ten kod i tyle.., też raz tak miałem, raz wpisałem i już się więcej nie pokazało nic :)

Opublikowano

Niestety takie coś wyskakuje za każdym razem,wydaje mi się że mogłem coś złapać i dla pewności napisałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...