Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wyszło Standalone

Zadziorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja grałem jak narazie tylko 30 minut, ale kilka miłych słów o grze mogę powiedzieć choć przyznam że jest dużo glitchów. PS Na steamie jest za 100 zł :D

Znikną mi kiedyś te punkty ostrzeżeń ? :(

Opublikowano

Przyznam szczerze że po części się zawiodłem. Gra jest niesamowita jej możliwości również takie są. Jednak brakuję mi tu trochę takiego ponurego klimatu z DayZ.

Opublikowano

W moda mam przegrane 600h i widzę dużą różnice pomiędzy modem a SA, wiadomo jest to dopiero early acces dlatego nie rozumiem czemu dużo osób " płacze" bo są "bugi". Ja osobiście polecam grę, teraz jest to prawdziwy survival ;)

Opublikowano

W moda mam przegrane 600h i widzę dużą różnice pomiędzy modem a SA, wiadomo jest to dopiero early acces dlatego nie rozumiem czemu dużo osób " płacze" bo są "bugi". Ja osobiście polecam grę, teraz jest to prawdziwy survival ;)

Szczerze mówiąc podczas grania nie zauważyłem żadnych bugów nie licząc czasami pojawiających się itemków w powietrzu, ale raczej rzadko to się zdarza. ;)

Opublikowano

Dużym błędem jest to że co 5 min nasza postać chce jeść i pić

Dla mnie nie jest to jakimś błędem. A jedynie realistycznym trybem gry. Jeśli biegasz na sprincie to nic w tym dziwnego. ;)

Opublikowano

jeżeli już robią realizm to niech zrobią to dobrze normalny człowiek nie umrze jak czegoś nie zje przez 30 min

Opublikowano

Jeśli ktoś wie że kupi DayZ to ja bym brał teraz(w alfie będzie taniej). Więc nie ma się też co spinać że ma błędy, ale dla mnie jedyny problem to fakt że pełna wersja pojawi się w 2015.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...